• Turkhane Logo

Ankette İmamoğlu önde çıktı! MHP, yandaş Ahmet Hakan’ı topa tuttu

17:50 22 Mart 2024 Cuma
Ankette İmamoğlu önde çıktı! MHP, yandaş Ahmet Hakan’ı topa tuttu





CNN Türk’te yayınlanan ‘Tarafsız Bölge’ programında AKP iktidarına yakınlığıyla bilinen Hürriyet yazarı genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan, İstanbul’da CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’nun önde olduğunu söyleyince MHP’nin hedefi oldu.



Programda SONAR Araştırma’nın sahibi Hakan Bayrakçı’nın açıkladığı İBB seçim anketi Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP’nin tepkisini çekti.



Bayrakçı’nın Ekrem İmamoğlu’nun ankette önde olduğunu dile getirmesi üzerine yorumcular Abdulkadir Selvi, Melik Yiğitel gibi isimler şaşkına döndü.



Ahmet Hakan da Bayrakçı’ya sonuçlarla ilgili, “İYİ Parti İmamoğlu’na yöneliyor, DEM seçmeni İmamoğlu’na yöneliyor. Yeniden Refah seçmeni niye Kurum’a yönelmiyor onu anlayamadım” dedi.



Ahmet Hakan, sunduğu program sonrasında MHP’nin hedefine girdi.



‘CUMHUR İTTİFAKI ALEYHİNE ÇALIŞIYOR’



MHP Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Ahmet Hakan’ın SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı’yı CNN Türk ekranlarına çıkararak Cumhur İttifakı aleyhine çalıştığını öne sürdü.



Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:



“CNN Türk’te yayınlanan Ahmet Hakan’ın sunduğu programda, Hakan Bayrakçı’nın geçmişten çok iyi bildiğimiz karekteristik özelliğinin bir yenisini daha sergilemesi kimseyi şaşırtmamalıdır! Bu şahıs, kirli ortaklıklara girdiği isimlerle, 1995 yılında gerçekleştirilen genel seçimler öncesi anket manipülasyonunun dik alasını yapmış , böylelikle ta o zamanlarda aidiyet ve tiyniyetini açık etmişti.



Bugün Ahmet Hakan’ın böylesi bir ismi ekranlarda tutarak, bilhassa Cumhur İttifakı aleyhine çalışması da bize göre şaşırtıcı değildir. Mesele bu şahısların kim olduklarının bilinmesine rağmen, millet iradesini yönlendirme çabalarına adeta yol verilmesidir. Kim ne yaparsa yapsın, İstanbul mutlaka Muradına erecek, Cumhur’un iradesi algı oyunlarının tamamını boşa çıkaracak, Fatih’in emaneti layık ve ehil ellere emanet edilecektir.”

Son güncelleme: 17:50 22.03.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı