• Turkhane Logo

Alkollü araç kullanan AKP’li belediye başkanı için 'havuz kapattı' iddiası

Alkollü olarak araç kullanan AKP'nin Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, içtiği şeyin ise gazoz olduğunu iddia etti.

18:04 05 Ocak 2022 Çarşamba
Alkollü araç kullanan AKP’li belediye başkanı için 'havuz kapattı' iddiası
Alkollü olarak araç kullanan AKP'nin Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, içtiği şeyin ise gazoz olduğunu iddia etti.


Konya’nın Yunak ilçesinin AKP’li Belediye Başkanı Ali Konak’ın araç kullanırken alkol aldığı görüntüler ortaya çıktı. Birlikte tatil yaptığı kadın arkadaşı için ‘havuz kapattığı’ iddiasına ilişkin konuşmanın da geçtiği görüntüler için Konak, içtiği şeyin ise gazoz olduğunu iddia etti.

Videoda Başkan Ali Konak olduğu ileri sürülen kişinin, elinde alkolle havuz başında dans eden kadın arkadaşına “Sana özel havuz, kimse yok” diye seslendiği görülüyor.


İYİ Parti’ye yakın Yeniçağ, görüntülerin ardından Yunak Belediye Başkanı Ali Konak’a ulaştı. Konak görüntülerin kendisine ait olduğunu kabul etti ancak araç kullanırken kucağında bulunan alkol kutusunun kendisine ait olmadığını ileri sürdü.

Konak, Yeniçağ’dan Ümit Karadağ’a şu açıklamaları yaptı:

BİRA DEĞİL GAZOZ İÇİYORUM

“2 buçuk sene öncesine ait. Yalan. İçeriği yalan yani. Görüntüdeki benim, evet. Orada ben gazoz içiyorum, yanımdaki arkadaşım da bira içiyor. Antalya’ya insan niye gider. Tatildeydim. Belediye başkanı olmadığım dönemdeki görüntüyü çıkarıyorlar. O dönem partide görevliydim, ilçe yöneticisiydim.”

VİDEODA ÇALAN ŞARKI YALANLADI

Yanındaki kadının bir arkadaşı olduğunu söyleyen AKP’li başkan, “Yanımdaki kişinin ismini veremem o benim bir arkadaşım. Oteldeki görüntülerde de zaten ben yokum. Orada bir bayan oynuyor sadece. Otelde herhangi bir şekilde kimse için havuz kapattırmadım. Otel görüntülerinin benimle bir alakası yok” şeklinde konuştu.

Başkan Konak, görüntülerin 2 buçuk sene öncesine ait olduğunu söylese de videoda çalan bir şarkı dikkat çekti.

Konak’ın kadın arkadaşı havuz başında dans ederken, Hadise’nin “Küçük Bir Yol” isimli parçası çalıyordu. Bu şarkı 3 Eylül 2020 tarihinde yayınlandı.

Son güncelleme: 18:04 05.01.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı