• Turkhane Logo

Ali Koç, FB'yi bırakıyor; Resmen açıkladı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Haziran ayında başkanlığa aday olmayacağını resmen açıkladı.

15:53 03 Şubat 2024 Cumartesi
Ali Koç, FB'yi bırakıyor; Resmen açıkladı
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Haziran ayında başkanlığa aday olmayacağını resmen açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, başkanlığı bırakacağını resmen açıkladı.

Divan kurulunda yaptığı açıklamada, Başkanlığımın devamına dair teveccühünüze teşekkür ederim. Onur duydum, gururlandım ancak Allahın izniyle haziran ayında yeni bir başkanımız olacak ifadelerini kullandı.
Ali Koç ayrıca, Başkan adayları hemen adaylıklarını açıklayıp temasa geçsinler. Yardımcı olmaya hazırım şeklinde konuştu.
SAADETTİN SARAN AÇIKLAMASIAli Koç, başkanlığa aday olmaya hazırlanan Saran ile ilgili, Saadettin Sarana haksızlık yapılıyor. Sayın Saran, benim bir dönem daha devam etmem gerektiğini söyledi. Ben de kendisine devam etmeyi düşünmediğimi söyledim. O yüzden aday olarak çıkmasının iyi olacağını söyledim. Kendisi her görüşmemizde aday olmam halinde çekileceğini söylüyor. Bu son derece mert ve şeffaf yaklaşımdır. Biz İmzayı topla ve seninle bilgileri paylaşım dedik. Başkan adayı olmak isteyenler imza toplamalı ve harekete geçmeli. Verebileceğimiz hukuki olarak her türlü bilgiyi vereceğiz. Tek adayımız şu an Saadettin Saran açıklamasını yaptı.
KİMSEYİ DESTEKLEMİYORUMAli Koç, Kimseyi desteklemiyoruz. Adaylar çıksın, bu durum şampiyonluk yarışını etkilemez. Hem şampiyonluğa koşabiliriz, hem de demokrasi şölenimizi yaşatabiliriz. İmza toplandıysa, bizim bilgimiz çerçevesinde ve uygun gördüğümüz süreçte yapılmıştır. Saadettin Sarana haksızlık etmeyin, bilgimiz vardı dedi.

Son güncelleme: 15:53 03.02.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı