• Turkhane Logo

AKTİF HABER’DEN 'METİN GÖKTEPE ÖDÜLÜ' AÇIKLAMASI

21 Kasım tarihli haberimiz Bülent Ceyhan'ın SCF için hazırladığı rapordur.

19:04 03 Nisan 2018 Salı
AKTİF HABER’DEN 'METİN GÖKTEPE ÖDÜLÜ' AÇIKLAMASI
21 Kasım tarihli haberimiz Bülent Ceyhan'ın SCF için hazırladığı rapordur.

Metin Göktepe Ödül Komitesi ve 21. Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri Jüri üyeleri, gazeteci Bülent Ceyhan’ın, 28 Kasım 2017 günü KaranlıktakiAydınlık.com’da yayınlanan İşte Gökhan Açıkkollu Cinayeti’nin belgeleri başlıklı haberine verilen Yazılı Haber Ödülünü geri çektiklerini duyurdu.

Geri çekme nedeni ise haberin 21 Kasım 2017 günü Aktif Haber sitesinde içerik olarak yayınlanması gösterildi. Haber, Öğretmen Gökhan Açıkkollu’nun gözaltında işkence sonucu ölümünü konu alıyordu.

Aktifhaber olarak duyduğumuz bu karara üzüntülerimizi belirterek, “Juri heyeti, kendilerine gelen baskılara dayanamayarak ödülü geri çekmesini anlayışla karşılamakla birlikte, bu kararında bizi neden göstermesini doğru bulmadığımızı belirtmek istiyoruz.


Juri heyeti, verdiği ödülü geri çekmeleriyle ilgili yaptıkları açıklamada, ‘21 Kasım 2017 günü Aktif Haber sitesinde içerik olarak yayınlanmış olması nedeniyle, ödülün iptaline karar verilmiştir’ diyor. Söz konusu haberi, SCF raporundan alıntı yaptığımızı haberde belirtmiş, raporun indirilmesi için de link vermiştik. (http://aktifhaber.com/gundem/scfden-gokhan-acikkolu-raporu-h107828.html). Alıntılayarak yayınladığımız haber Gazeteci Bülent Ceyhan’ın SCF’ye raporlaştırdığı haberdir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur…


SCFnin 21 Kasım 2017 tarihli raporu için TIKLAYINIZ

SCFNİN RAPORUNU ALINTILADIĞIMIZ HABERİMİZ

28 KASIM 2018 TARİHLİ KaranlıktakiAydınlıkTE ÇIKAN BÜLENT CEYHAN HABERİ

Son güncelleme: 19:04 03.04.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı