• Turkhane Logo

Akşener iddialara sert çıktı: "Tutuklayın beni şerefsizler!"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve ABB Başkanı Mansur Yavaş Afyonkarahisar’da seçmenlerle bir araya geldi. Kendisine yöneltilen suçlamalara yanıt veren İYİ Parti lideri Akşener ise

17:24 02 Mayıs 2023 Salı
Akşener iddialara sert çıktı:
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve ABB Başkanı Mansur Yavaş Afyonkarahisar’da seçmenlerle bir araya geldi. Kendisine yöneltilen suçlamalara yanıt veren İYİ Parti lideri Akşener ise

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş  Afyonkarahisar’da ortak miting düzenledi.

PKKLIYSAM BENİ TUTUKLAYIN ŞEREFSİZLER
Yavaşın ardından sahneye çıkan Meral Akşener, konuşmasına başlamadan kürsü önündeki bariyerlerin kaldırılmasını istedi.
Meral Akşenerin açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:
Biz sanki seçime değil savaşa gidiyoruz. Bu o kadar ayıp bir şey ki... Millet iradesine darbe demek kadar ahlaksız bir söz olamaz.  Yetkiye, güce, hırsızlığa, haksızlığa doymadınız, onun için de milletin iradesinden kaçıyorsunuz.
İYİ Partiye oy verirseniz, Sayın Kılıçdaroğlunu seçerseniz bir darbe olacakmış. Ya hu ben ne şanssız insanım, bu ülkenin en uzun sınır hattında harekat yapılan operasyona imza atan benim. Eğer ben PKKlıysam derhal beni tutuklayın şerefsizler. Bir PKKlıysam tutuklayın beni, PKK ile mücadele etmek herkesin boynunun borcudur.
Gaffar Okkan benim yarı hemşerim, Hendekli bir kardeşimdi. Hizbullah tarafından Diyarbakırda şehit edildi. Bana laf eden çakallar, sağ elinizde Hizbullah var sizin, Gaffar Okkanın katilleriyle berabersiniz, kime laf ediyorsunuz.
DAYANIN 2 HAFTA KALDI
Yine Sinan Ateş, katledildi. Azmettiriciler belli, katiller belli. Ey Recep Bey, sen bu ülkenin tek adamısın. Dayanın 2 hafta kaldı azmettiricisinden de tetikçisinden de hesap sorulacak. Muhsin Başkanın da hesabı sorulmadı.
Adam, Binali Yıldırımdan bahsediyorum, İstiklal Marşını okuyamadı. Sen İstiklal Marşını okuyamadan bizi nasıl işgalcilikle itham ediyorsun?

İlk işimiz askeri hastaneleri ve askeri okulları açmak olacak? 5li çetelere de bakacağız. O ihaleleri o paraları verenlere de bakacağız.
Gençler umutsuzsunuz. 90 puanla atanamıyorsunuz ama onlar 52 puanla, Ak Parti içinde dayısı olanlar atanıyor. Bir oy Kemale bir oy Merale vereceksiniz. Başbakan Meral diyorsunuz ya, ben o işi abidik gubidik şeylerle kabul etmem, ancak sizlerin oylarıyla tertemiz oylarıyla kabul ederim.
Hemen 100 bin öğretmen atamasının yanı sıra bir veteriner ve ziraat mühendisi okullarımıza gönderilecek. Köy okulları tekrar açılacak ve tarıma destek vereceğiz. Tarıma yönelenlerin, çobanların SSK ya da BAĞ-KUR paralarını biz ödeyeceğiz. Tarım bir beka meselesi bunu pandemide gördük. Ama bunları konuşmak yerine başka gündemler ortaya attılar.

Son güncelleme: 17:24 02.05.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı