• Turkhane Logo

Akşener: Bana laf eden çakallar, sağ elinizde Hizbullah var sizin

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, kendisine terör örgütü ile irtibatlandırmaya çalışan AKP’lilere seslendi: "Bana laf eden çakallar; sağ elinizde Hizbullah var sizin, Gaffar Okkan’ın katilleri ile berabersiniz kime laf ediyorsunuz."

21:25 02 Mayıs 2023 Salı
Akşener: Bana laf eden çakallar, sağ elinizde Hizbullah var sizin
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, kendisine terör örgütü ile irtibatlandırmaya çalışan AKP’lilere seslendi: "Bana laf eden çakallar; sağ elinizde Hizbullah var sizin, Gaffar Okkan’ın katilleri ile berabersiniz kime laf ediyorsunuz."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında bugün Afyonkarahisar’da düzenlenen mitingde konuştu. Burada yaptığı konuşmada, “Eğer ben PKK’lıysam benim dokunulmazlığım yok, derhal beni tutuklayın şerefsizler, derhal tutuklayın ne işe yarıyorsunuz. PKK kanlı bir terör örgütüdür, onunla mücadele etmek herkesin boynunun borcudur, etmeyen haindir. PKK ile barışmaya çalışan hain oğlu haindir” dedi.



Akşener’in konuşmasında öne çıkan bazı satır başları şöyle:



“MİLLET İRADESİNE DARBE DEMEK KADAR AHLAKSIZ BİR SÖZ OLAMAZ”
“Bir seçime gidiyoruz; seçim seçmen için bayramdır. Siyasetçinin milletinin karşısında tartıldığı, milletinin derdini dinlediği bu dertlere özümler ürettiği ve milletinin tartısına çıktığı demokrasi şölenidir. Biz sanki seçime değil savaşa gidiyoruz. Biri çıkıp diyor ki 14 Mayıs’ta bunlar kazanırsa darbedir. Millet iradesine darbe demek kadar ayıp, ahlaksız bir söz olamaz. Muhterem 21 yıl bu millet seni seçti biz de milletimizin kararına uyduk. Millet bir karar verir bu atla deve değil. Ama yetkiye, güce, hırsızlığa, haksızlığa doymadınız onun için de milletin iradesinden kaçıyorsunuz.




“PKK İLE BARIŞMAYA ÇALIŞAN HAİN OĞLU HAİNDİR”
Ben ne şanssız insanım, bu ülkenin en uzun sınır dışı harekatının altında imzası olan tek İçişleri Bakanıyım. PKK ile yapılan mücadelede o imzayı atan benim. Yahu Afyon’da PKK’lıyım Diyarbakır’da faili meçhulcüyüm. Yahu arkadaşlar kafayı mı yediniz? Her yerde aynı adamlar farklı şey söylüyor. Eğer ben PKK’lıysam benim dokunulmazlığım yok, derhal beni tutuklayın şerefsizler, derhal tutuklayın ne işe yarıyorsunuz. Bir PKK’lıya bir teröriste bir haine nasıl tahammül ediyorsunuz tutuklayın beni eğer bu böyle doğruysa. Ya da iftira etmeyin. PKK kanlı bir terör örgütüdür, onunla mücadele etmek herkesin boynunun borcudur, etmeyen haindir. PKK ile barışmaya çalışan hain oğlu haindir.




“BANA LAF EDEN ÇAKALLAR, SAĞ ELİNİZDE HİZBULLAH VAR SİZİN”
Gaffar Okkan Diyarbakır’da Hizbullah tarafından şehit ediliyor. Bana laf eden çakallar; sağ elinizde Hizbullah var sizin, Gaffar Okkan’ın katilleri ile berabersiniz kime laf ediyorsunuz. Aynı zamanda Sinan (Sinan Ateş) kardeşim katledildi, Başkentin orta yerinde genç bir kadın dul kaldı iki küçük kız çocuğu babasız kaldı. Azmettiriciler belli katiller belli. Ey Recep Bey, bu ülkenin tek adamısın sen nasıl oluyor da ne katili bulabildin ne azmettiricisini buldun. Dayan oğlum 2 hafta kaldı. Burada bulunan bu kişi var ya, azmettiricisini de katilini de yakalanacak ensesinden hesap sorulacak. Muhsin Başkan’ın katlinin sonrasında kim ne yaptı bulunamadı, onların da peşinden gidilip hesabı sorulacaktır.




“HANGİ AKIL ERKEKLE ERKEĞİN EVLİLİĞİNİN SERBEST KALACAĞINI DÜŞÜNÜR”
Bugün konuşulanlara baktığımız zaman kafayı yemiş bir grup tarafından yönetildiğimiz ortaya çıktı. Aman ha, ne olur bu arkadaşları bir an evvel emekli edelim. Adam tuhaf evliliklere kafa takmış, onca problem arasında hangi akıl erkekle erkeğin evliliğinin serbest kalacağını düşünür anlayabilmiş değilim. Daha da ileri gitti bu fantezi; erkeklerle hayvanları da evlenmekte serbest bırakacakmışız. İnanmış, dindar, imanı olan bir insan bunları akıl edebilir mi?”

Son güncelleme: 21:25 02.05.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı