• Turkhane Logo

AKP'ye mi katılıyor: Mehmet Şimşek o haberi yalanladı

Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sözcü gazetesinde yer alan haber üzerine açıklama yaptı. Şimşek,

14:12 16 Ocak 2023 Pazartesi
AKP'ye mi katılıyor: Mehmet Şimşek o haberi yalanladı
Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sözcü gazetesinde yer alan haber üzerine açıklama yaptı. Şimşek,

Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşekin geçen ay AKPli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanla tesis açılışına katılması siyasi kulislerde farklı yorumlara neden olmuştu. Şimşekin  bugün de Sözcü gazetesinde, açılışla ve ekonomininin durumuyla ilgili söylediği iddia edilen sözleri gündem oldu. 

Habere göre Mehmet Şimşek, Erdoğanla yan yana fotoğrafına için yakın çevresine “Ben istemedim, adamları (Erdoğanı kastediyor) ayarladı” dedi. Şimşek, Bakan Nureddin Nebatinin yerine geçeceği iddiaları üzerine de “Dönmem. Ancak bana bir görev verilse bile bana bırakmaz, dönmemin bir anlamı olmaz” diye konuştu.

Şimşek, habere göre ayrıca “Büyük tsunami geliyor. Dünyada birçok ülke parayı, yatırımı çekiyor. Bizde öyle bir durum söz konusu değil” ifadelerini kullandı. 
KASITLI VE HAYAL ÜRÜNÜHaber üzerine Şimşek, Twiter hesabı üzerinden kısa bir açıklama yaptı. Şimşek, açıklamada  ilgili haberi şu ifadelerle yalanladı:
Bugün Sözcü Gazetesi kaynaklı çeşitli platformlarda şahsıma atfedilen değerlendirme ve haberler kasıtlı ve hayal ürünüdür. Seçim atmosferine girilen şu ortamda aziz milletimizden istirhamım, doğrudan şahsımdan duymadığınız hiçbir habere lütfen itibar etmeyiniz. 
Saygılarımla

Son güncelleme: 14:12 16.01.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı