• Turkhane Logo

AKP'ye boyun eğmeyen Alparslan Kuytul birçok kez ifade verdi

AKP Hükümeti'nin yaptığı yanlışları sohbetlerinde korkusuzca dile getiren Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul hocanın hemen hemen hergün ifadeye çağırıldığı ortaya çıktı.

00:32 20 Ocak 2018 Cumartesi
AKP'ye boyun eğmeyen Alparslan Kuytul birçok kez ifade verdi
AKP Hükümeti'nin yaptığı yanlışları sohbetlerinde korkusuzca dile getiren Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul hocanın hemen hemen hergün ifadeye çağırıldığı ortaya çıktı.

AKP hükümeti boyun eğdiremediği cemaatleri bitirmek için hukuku bir sopa olarak kullanmaya devam ediyor. Birçok sohbetinde AKPnin yaptığı hukuksuzlukları dillendiren Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul Hocanın hemen hemen hergün ifadeye çağrılarak bıktırılmaya çalışıldığı ortaya çıktı. Kuytul Hoca, daha önce AKP ile ilgili AKP’nin adının artık Zulümle Kalkınma Partisi, ZKP olarak değiştirilmesi gerektiğini söylmesinden sonra hedefe konmuştu.

Her gün ifadeye çağrılan Kuytul, açıktan da tehdit edilmiş. Kuytul bu duruma, “Onlar beni mahkemelerle uğraştıracak beni susturmak istiyorlar. Üst üste dosyalar mahkemeler gelmeye başlıyor. Sen bize AKP değil, ZKP dedin. He dedim de. He diyorum da. ZKP olmasaydınız bize bu kadar zulmetmezdiniz.” dedi.

Furkan Vakfı’nın You Tube kanalındaki programda konuşan Kuytul, “Ne yaparsanız yapın hakkı söylemeye devam edeceğimi. Haklı ve temiz olduğunuza inanıyorsanız benimle tartışın nerede istiyorsanız. Madem ben çok suçlar işlemişim. Ülkede dinsiz komiteler var demişim. Bu halkı bölmekmiş. Böyle eften püften şeyler. Ben bunları anlatacağım. Bana yaptıkları ithamları da yayınlayacağım. Vicdan sahipleri kendileri karar versin.” dedi.

Açıklamalarıyla halkı kin ve nefrete tahrik ettiğinin söylendiğini belirten Kuytul, şöyle konuştu: “İşin kolayını bulmuşlar herkesi susturmanın yolu o maddeler. İstediği adamı onunla itham ediyor. Onlar diyor ki ‘herkesi susturduk sen niye susmuyorsun?’ Herkes kendinden mesul. Susanlar Allah’a hesabını verecekler, susanlar bitecekler. Onlar beni mahkemelerle uğraştıracak beni susturmak istiyorlar. Üst üste dosyalar mahkemeler gelmeye başlıyor. Sen bize AKP değil ZKP dedin. He dedim de. He diyorum da.”

Bu millet ceplerine dokununca, Allah’ın azabı gelince uyanacak

“Bu zulmü yapanlar hiç savrulup gitmeyeceklerini sanıyor. Ben onları tekneye davet ediyorum. Etmezlerse Allah’ın tokadını beklesinler. Memlekette diktatör bir sistem kurmak istiyorlar. Maalesef herkes susuyor. Bu katı düzen yerleşiyor. Ceplerine dokununca bu millet uyanacak. Allah’ın azabı geldiği zaman bu millet ancak o zaman uyanacak. Korkum şu ki içimizdeki beyinsizler ve susanlar yüzünden Allah diktatörlüğe müsaade eder mi? Rabbim buna müsaade etmesin.”

“Yaptıklarını öğrendiğimizde tiksineceksiniz”

“4 sene evvelki Türkiye mi şimdiki Türkiye mi? Çok şey değişti değil mi? Hele 15 Temmuz bahanesi ile istedikleri gibi muamele ediyorlar. Bir çete bizimle uğraşıp duruyor. Allah eninde sonunda hepsini birbirine düşürecek. Yaptıklarını öğrendiğinizde tiksineceksiniz. Onun için susturmak istiyorlar. Lafta demokrasi gerçekte krallık.”

“Cemaatleri bitirmeyi çalışıyorlar”

AKP sistemin partisi oldu. Hem cemaatler meselesinde hem Kürt sorununda sistemin dediğini diyor. Şimdi cemaatleri bitirmeye çalışıyorlar. Kemalist de oldular cemaatlere de düşman oldular. O zaman varlıklarının ne manası kaldı. Perde arkasındaki gerçek devlet hükümete diz çöktürdü. Acaba ne ile? Perinçek, Erdoğan’ın 38 yolsuzluk dosyası var dedi. Herkesi susturamazlar onu susturamıyor. Bundan ne anlıyorsunuz? Soruşturmalarda sorulan soruları ve verdiğim cevapları yayımlayacağım. Kendileri bilir…” / FURKAN VAKFI ÜYELERİNE POLİS MÜDAHALESİ; 50 GÖZALTI / FURKAN VAKFINA YAPILANLARI KINIYORUZ / ALPARSLAN KUYTUL: BEN ŞEREFSİZ MİYİM Kİ F... YAPTI DİYEYİM FURKAN VAKFI BAŞKANI KUYTUL: LANET OLSUN SİZİN ZULMÜNÜZE..

Son güncelleme: 00:32 20.01.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı