• Turkhane Logo

AKP'nin yurtdışındaki tetikçileri ZORLA Akın İpek'in evine girmeye çalıştı!

"Az önce zorla eve girmeye çalıştılar, iş zıvanadan çıktı"

18:29 19 Temmuz 2018 Perşembe
AKP'nin yurtdışındaki tetikçileri ZORLA Akın İpek'in evine girmeye çalıştı!
"Az önce zorla eve girmeye çalıştılar, iş zıvanadan çıktı"

AKPnin yurtdışında özellikle devlet kurumlarında işe aldığı partili yandaşları yalan haber yaymakla kalmıyor, aynı zamanda taciz vb faaliyetleri dikkat çekiyor. 

 

Gün içinde hakkındaki ev hapsine alındığı şeklinde haberlerin doğru çıkmadığı işadamı Akın İpek, kendisine ait Twitter hesabından yaptığı açıklamada yeni bir durum olduğunu bildirdi. 

 

Az önce zorla evimize girmeye çalıştılar... İş zıvanadan çıktı. diye yazan İpek Basın kimliği, ajans kimliği altında ajanlık, provokasyon ne rezillik ararsanız var... dedi. İpek İşyerimin önünde de toplanmışlar... diye ekledi

 

 







YAĞMACILAR RAHATSIZ

 

Türkiyede 2015 yılında şirketlerine düzmece raporlarla el konan Akın İpek uzun süredir Londrada çalışıyor ve yaşıyor. İpekin geçtiğimiz günlerde haksız el konan şirketlerin ve malların iadesi/tazmini için Dünya Bankasına bağlı Washington DC’de bulunan Uluslararası Yatırım Anlaşmazlıklarının Çözüm Merkezi’ne açtığı davanın kabulü özellikle yağmacıları rahatsız etmiş, İpekin Londradaki iş yerinin, evinin ve arabasının fotoğrafları Anadolu Ajansı eliyle servis edilmişti. 



Bu arada dünden bu yana İpekin annesi Melek İpekin oturduğu ev de şirket kayyımları tarafından boşaltılmaya çalışılıyor.

Son güncelleme: 18:29 19.07.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı