• Turkhane Logo

"AKP'nin siyaseti finanse etme usulü değişti; imar yolsuzluğundan dolar yolsuzluğuna"

AKP hükümeti ve AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dolar politikalarına bir tepki de Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'dan geldi. Uysal, AKP'ye sert eleştirilerde bulundu.

22:52 25 Aralık 2021 Cumartesi
AKP hükümeti ve AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dolar politikalarına bir tepki de Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'dan geldi. Uysal, AKP'ye sert eleştirilerde bulundu.


Gültekin Uysal AKPnin siyaseti finanse etme usulünün imar rantından dolar rantına kaydığını söylerken, Eskiden belediyeler üzerinden imar yolsuzluğu ile siyasetlerini finanse ediyorlardı; artık o yetmiyor, Merkez Bankası üzerinden dolar yolsuzluğu ile finanse ediyorlar. Durmak yok, soymaya devam” ifadleerini kullandı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, AKPye sert eleştirilerde bulundu.
  AKPnin siyaseti finanse etme usulü değişti;

İmar rantından dolar rantına...

Eskiden belediyeler üzerinden imar yolsuzluğu ile siyasetlerini finanse ediyorlardı; artık o yetmiyor, Merkez Bankası üzerinden dolar yolsuzluğu ile finanse ediyorlar.

Durmak yok, soymaya devam! — Gültekin Uysal (@DpGultekinUysal) December 25, 2021
Sosyal medya paylaşımında “AKP’nin siyaseti finanse etme usulü değişti; imar rantından dolar rantına…” vurgusunda bulunan Uysal, “Eskiden belediyeler üzerinden ‘imar yolsuzluğu’ ile siyasetlerini finanse ediyorlardı; artık o yetmiyor, Merkez Bankası üzerinden ‘dolar yolsuzluğu’ ile finanse ediyorlar. Durmak yok, soymaya devam!” ifadelerini kullandı.Daha önceki paylaşımlarında iktidarın mevduat düzenlemesinin ‘Faize faiz denilmeyecek bir anlayış olduğunu savunan Uysal, düzenlemeyi “Bundan böyle faize faiz denilmeyecek anlayışıyla ‘Döviz Garantili Mevduat düzenlemesi tam da şu hikayeyi akla getiriyor… -Katıra sormuşlar ‘baban kim diye… -Katır, ‘e

Son güncelleme: 22:52 25.12.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı