• Turkhane Logo

AKP’lilerin ıstakozu bitmiyor. Şebnem Bursalı’dan sonra bir ıstakoz paylaşımı daha…

14:25 17 Nisan 2024 Çarşamba
AKP’lilerin ıstakozu bitmiyor. Şebnem Bursalı’dan sonra bir ıstakoz paylaşımı daha…





AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın tepki çeken ıstakoz paylaşımından sonra Mamak Belediyesi’nin AKP’li üyesi Salih Kahraman’ın da yediği ıstakozu paylaştığı ortaya çıktı. Kahraman’ın bu paylaşımı sosyal medyada eleştirildi.



AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın ıstakoz paylaşımından sonra, Mamak Belediyesi AKP’li meclis üyesi Salih Kahraman da lüks bir otelde yediği ıstakozla çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Kahraman’ın bu paylaşımı sert bir şekilde eleştirildi.



ISTAKOZU “BALIK” DİYE PAYLAŞTI



Şebnem Bursalı’nın ıstakoz paylaşımının tartışmaları devam ederken AKP’den ikinci bir ıstakoz vakası daha yaşandı. Mamak Belediye Meclis üyesi AKP’li Salih Kahraman, tatil için gittiği Antalya’da kaldığı lüks bir otelde ıstakoz yedi ve yemek masasının fotoğrafını “balık” notuyla sosyal medyada paylaştı.



PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKTİ



Ayrıca, Kahraman’ın 13 Nisan’daki doğum gününü de Antalya’da kutladığı belirtiliyor. Ancak sosyal medyada bu paylaşım sert bir şekilde eleştirildi.



AKP’Lİ BURSALI DA ISTAKOZLU PAYLAŞIM YAPMIŞTI



AKP’li Şebnem Bursalı’nın Monaco Yat Kulübü’nden yaptığı ıstakozlu paylaşımına da büyük tepkiler gelmiş ve AKP içinden de sert eleştirilere maruz kalmıştı. AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci, bu paylaşımı sert bir dille eleştirerek “Milletimiz geçim sıkıntısındayken, devletimiz ekonomiyi düzeltmeye çalışırken, siz gidip Monaco’da ıstakoz yiyemezsiniz, hadi yediniz bunu paylaşamazsınız!” ifadelerini kullanmıştı.

Son güncelleme: 14:25 17.04.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı