• Turkhane Logo

AKP’liler birbirine girdi! Zeybekçi’den Yandaş Yeni Şafak yazarına: Geri zekâlı sensin…

12:25 21 Nisan 2024 Pazar
AKP’liler birbirine girdi! Zeybekçi’den Yandaş Yeni Şafak yazarına: Geri zekâlı sensin…





İsrail ile Türkiye arasındaki ticaret tartışmasında AKP’liler birbirine girdi. Yandaş Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, AKP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci’nin İsrail ile ticareti savunmasına tepki göstererek, “Bundan daha gerizekalıca bir açıklama duymadım” eleştirisine Zeybekçi “Muhatabına gerzek dediğin kadar gerzek, Geri zekalı dediğin kadar kadar geri zekalısın” şeklinde cevap verdi.



Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci’nin İsrail ile yapılan ticareti savunmasına tepki gösterdi. Zeybekçi’den aynı tonda yanıt geldi.



AKP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, İsrail ile ticaret konusunda “Eyvallah, İsrail’in müslümanlara yaptığı bebek katliamını kınıyoruz ancak diğer taraftan da İsrail serbest ticaret anlaşmamızın olduğu bir ülke” sözleri kamuoyunda büyük tepki görmüştüb



AKP yandaşı Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, “Gazze süreci boyunca bundan daha gerzekçe, bundan daha gerizekalıca bir açıklama duymadım. ‘Eyvallah’ diyor yahu soykırım için. Yuh artık. Yazıklar olsun” ifadelerini kullanmıştı




Automatisch generierte Beschreibung/>



İsrail’le ticareti savunan Zeybekci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile isim vermeden İsmail Kılıçarslan’ın sözlerine aynı uslüple cevap verdi:
“Muhatabına gerzek dediğin kadar gerzek, Geri zekalı dediğin kadar kadar geri zekalısın. Her neye layık gördüysen sende en az ona layıksın. ‘Aklın ihtişamı, görkemi nezakettir, zerafettir.’ Vesselam.”

Son güncelleme: 12:25 21.04.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı