• Turkhane Logo

AKP'li yandaşlar tepki göstermişti: Tarkan konser ücretini 3 kuruma bağışlayacak

9 Eylül'de İzmir'in kurtuluşunun 100. yıl dönümünde konser veren Tarkan'ın aldığı ücreti üç farklı kuruma bağışlayacağı öğrenildi.

12:26 14 Eylül 2022 Çarşamba
AKP'li yandaşlar tepki göstermişti: Tarkan konser ücretini 3 kuruma bağışlayacak
9 Eylül'de İzmir'in kurtuluşunun 100. yıl dönümünde konser veren Tarkan'ın aldığı ücreti üç farklı kuruma bağışlayacağı öğrenildi.


Tarkan’ın İzmir’in kurtuluşunun 100. yıl dönümü nedeniyle Gündoğdu Meydanı’nda düzenlediği konsere yaklaşık 2 milyon kişinin katıldı. Konser, ‘En kalabalık konserler’ listesinde ilk 5’e girerek dünya tarihteki yerini aldı. Konser ‘Yolla’ isimli parçasıyla başlamış,  ‘Geççek’ şarkısıyla sona ermişti.
İzmir’in kurtuluşunun muhaliflerin gövde gösterisine dönüştüğünü öne süren AKP’li yandaşlardan konsere tepki gelmişti. AKP, trollerini devreye sokarak ortak milli günümüz ve Tarkan konseri üzerinden İzmir halkına ve muhaliflere verip veriştirmişti. AKP’nin kalemşörleri de İzmir’in “gavur”luğundan girdi, Mustafa Kemal’e hakaretten çıktılar.

Yandaşların büyük tepki gösterdiği konser ile ilgili yeni bir ayrıntı ortaya çıktı. İsmail Küçükkaya, Halk TVdeki Yeni Bir Sabah programında 9 Eylülde İzmirin kurtuluşunun 100. yıl dönümünde konser veren Tarkanın aldığı ücreti üç farklı kuruma bağışlayacağını söyledi.


Küçükkaya, Zaman zaman iftiralara uğrarız. Dava açıyoruz, kazandığımız miktarları da bağışlıyoruz. Bağış meselesi Önemli ve güzel bir şeydir. Yalan ve dolan çok haber sitesi var. Maalesef bana iftira atan birkaç haber sitesine ben de dava açacağım ve geliri bağışlayacağım. dedi.

Küçükkaya şu ifadeleri kullandı:

Tarkan, miktarına kadar biliyorum ama üzülür o, yaptığı böylesine güzel işlerin kamuoyunda konuşulmasını istemez aslında. Öyle bir adam, iyi yürekli bir adam. Dün araştırdım bu konuyu. Tarkan, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile konser için bayağı iyi bir para miktara anlaşmış. Konser için anlaştığı parayı Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı ve yetim çocuklarımıza bakan Darüşşafaka’ya bağışlayacak. Tarkan lütfen kusura bakmasın.

Son güncelleme: 12:26 14.09.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı