• Turkhane Logo

AKP'li Mücahit Birinci'nin "Selçuk Tepeli kovuldu" iddiası yalanlandı

RTÜK'e FOX TV'ye yaptırım uygulanması için çağrı yapan AKP'li Birinci,

16:53 21 Mayıs 2022 Cumartesi
AKP'li Mücahit Birinci'nin
RTÜK'e FOX TV'ye yaptırım uygulanması için çağrı yapan AKP'li Birinci,

FOX Haberin üst düzey yöneticileri, AKP MKYK Üyesi Mücahit Birincinin çiftçilerin tarlalarını ekemediği söyleyen FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepelinin sinirlenerek önündeki bardağa vurması sonrası kanaldan kovulduğu iddiasını kesin bir dille yalanladı. 
FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, çiftçilerin yaşadığı zorlukları anlatan bir haberin ardından sinirlenerek önünde duran bardağa vurdu. Haberin ardından konuşan Tepeli, Efendim şimdi bu ülkenin çiftçilik yapan insanlarının yarısı işi bıraktı. Geç abi, öbür habere geç gözünü seveyim ya dedi. Tepeli, elindeki kâğıdı fırlattı ve daha sonra önündeki bardağa vurdu.
Tepelinin çıkışı Twitterda gündem olurken, AKPli Mücahit Birinci RTÜKe çağrı yaptı. Twitterdan paylaşım yapan AKPli Birinci, İzleyiciye bardak fırlatıp, edep dışı hareket yapan insansının bu fiili nedeniyle, RTÜKün, Fox TV kanalına, kapatma dahil, tüm tedbirleri en kararlı haliyle uygulamasını vatandaş olarak bekleriz ifadesini kullandı. Birinci, bir süre sonra yaptığı paylaşımda ise Tepelinin FOX TVden kovulduğunu öne sürerek Yetmez... En ağır müeyyide bu kanala uygulanmalıdır dedi. 

Son güncelleme: 16:53 21.05.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı