• Turkhane Logo

AKP’li Metiner, Bakan Ersoy’un eşinin paylaştığı videoyu eleştirdi: Utanç duydum, biz bu değiliz!

Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un Van’da yaşanan çığ faciası sırasında eğlence yapılan bir ortamdan paylaştığı videoya tepki geldi.

09:04 07 Şubat 2020 Cuma
AKP’li Metiner, Bakan Ersoy’un eşinin paylaştığı videoyu eleştirdi: Utanç duydum, biz bu değiliz!
Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un Van’da yaşanan çığ faciası sırasında eğlence yapılan bir ortamdan paylaştığı videoya tepki geldi.



Gazeteci Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabından Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un, 41 kişinin can verdiği Van’daki çığ faciası sırasında eğlence yapılan bir ortamda bulunmasına tepki gösterdi. Yarkadaş’ın paylaşımını alıntılayan eski AKP milletvekili ve Star yazarı Mehmet Metiner de görüntülere tepki göstererek, “Bakan eşinin bu görüntülerinden utanç duydum… Biz bu değiliz” yorumunu yaptı.

ERDOĞAN’DA KEYİF ÇAYI DAĞITMIŞTI!


Van’da yaşanan çığ faciası ve Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki uçak kazası gündemdeyken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “keyif çayı” dağıtması gibi bir skandal duyarsızlıkta Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’dan geldi.

“VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN EĞLENCESİ”

Kars’ta yapılan bir eğlenceye katılan Pervin Ersoy’un görüntülerini eleştiren eski CHP’li vekil gazeteci Barış Yarkadaş, duruma tepki göstererek, “Kurban Bayramı’nda yardımcısına 100 dolar verip elini öptüren Pervin Hanım, çığ altında kalan 33 yurttaşımızın cenazeleri bile kalkmamışken, Kars’ta ‘vur patlasın çal oynasın’ diyerek eğleniyor” sözleriyle eleştirdi.
  2- Geziye katılan bir kişinin hesabında gördüğüm video sonrası, Pervin Ersoyun instagram sayfasına da girdim. Karsta şarkılara eşlik eden ve eğlendiği görülen Sn. Ersoy, siyah zemin üzerine yazdığı yazıda ise Yaşadığımız üzüntüler yüzünden paylaşımlarıma ara veriyorum diyor. pic.twitter.com/l3xF7QjmNe — Barış Yarkadaş (@barisyarkadas) February 6, 2020
METİNER: UTANÇ DUYDUM

Yarkadaş’ın paylaşımını alıntılayan eski AKP milletvekili ve Star yazarı Mehmet Metiner ise görüntülere tepki göstererek, “Tam bir rezalet… Ekrem İmamoğlu’nunkinden bin kat daha utanç verici bir durum… Şiddetle ve hiddetle kınıyorum! Reis’in davasına/partisine darbe vurmak için başka bir şey yapmaya gerek yok… Bakan eşinin bu görüntülerinden utanç duydum… Biz bu değiliz… Çok yazık”  yorumunda bulundu.
  Tam bir rezalet...

Ekrem İmamoğlu’nunkinden bin kat daha utanç verici bir durum...

Şiddetle ve hiddetle kınıyorum!

Reis’in davasına/partisine darbe vurmak için başka bir şey yapmaya gerek yok...

Bakan eşinin bu görüntülerinden utanç duydum...

Biz bu değiliz...

Çok yazık https://t.co/qoyWuC5r1s — Mehmet Metiner (@MetinerBasin) February 6, 2020
Görüntülere yönelik tepkilerin sosyal medyaya yansıması üzerine Ersoy Instagram hesabından, siyah zemin üzerine “Yaşadığımız üzüntüler yüzünden paylaşımlarıma ara veriyorum”  yazılı bir paylaşım yaptı.

Son güncelleme: 09:04 07.02.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı