• Turkhane Logo

AKP'li isimden Gökçek'e sert sözler: 'Yaşı hayli ilerledi, Allah'a havale ediyorum!

Melih Gökçek'in Ankapark'la ilgili iddialarıyla ilgili konuşan eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Tuna,

11:55 01 Şubat 2023 Çarşamba
AKP'li isimden Gökçek'e sert sözler: 'Yaşı hayli ilerledi, Allah'a havale ediyorum!
Melih Gökçek'in Ankapark'la ilgili iddialarıyla ilgili konuşan eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Tuna,

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Tuna, Redaktör Haber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Gökdemir, Kanal5 Ankara Temsilcisi Aydın Tufan ve Medya Ankara Genel Yayın Yönetmeni Bayram Polatın yaptığı Ankara Meydanı programına telefonla bağlandı. Tuna, Ankapark konusuna ilişkin soruları cevapladı.

Siyaseti bıraktı iddialarıyla ilgili konuşan Tuna Siyasetin bir kapısı vardır. Çıkış yoktur. Önümüzde seçimler var. Cumhurbaşkanımıza destek olmak için sahada olacağız. Mart ayında Ankara Üniversitesindeki kamu görevimden istifa edeceğim dedi. Tuna, Milletvekili adaylığı için mi istifa edeceksiniz? sorusuna ise AK partiye destek vermek için istifa edeceğim. AK Partinin görev vermesi halinde her türlü göreve hazırım diye cevap verdi.
BAZI ŞEYLERİ HATIRLAMIYORAnkaparkla ilgili bir soruya da yanıt veren Bu konuda çok konuşmak istemiyorum, Melih Gökçek bazı şeyleri hatırlamıyor veya yanlış hatırlıyor yaşı hayli ilerledi, Allah ömür versin dedi.
ALLAHA HAVALE EDİYORUMSayın Mansur Yavaş gazetecilere Ankaparkı gezdirdi, yıkık ve harabe bir hali vardı. Siz nasıl devraldınız, siz nasıl devrettiniz? AK Parti teşkilatlarının üzerine en çok Ankapark üzerinden geliniyor. Siz hem Tayyip Erdoğana destek olmak için istifa edeceğim diyorsunuz hem de Ankapark gibi bir konuda konuşmuyorsunuz? sorusuna da cevap veren Tuna, şunları söyledi:
Açılışının Cumhurbaşkanımızın iştirakiyle gerçekleştirdik, benden önce 10 yıllığına tahsisliydi, ticaret yapılacak durumda değildi, bizim zamanımızda 29 yıllığına çıkartıldı. Melih beyle ilgili konuşmak istemiyorum. Ben Melih Gökçeki Allaha havale ediyorum. Bu konuyla ilgili Melih gökçek bazı şeyleri yanlış hatırlıyor. Açılışını Cumhurbaşkanımız yaptı, faaliyetine işletmeci başladı, benden sonraki süreçte hukuki olarak ne oldu bitti bilmiyorum. Kamuoyunun önünde gerçekleşiyor. kiracı tahliye etmedi, tahliye süreci yargıya taşındı, kiracımı haklı değil mi, yargı kiracıyı tahliye kararı vermiş, olabilir. kiracı niye tahliye etmedi bilmiyorum. Büyükşehir kirasını alamadığı için tahliyesini istemiş ben bilmiyorum.

Son güncelleme: 11:55 01.02.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı