• Turkhane Logo

AKP’den seçim çalışması uyarısı: ‘Erdoğan’dan fazla bahsetmeyin, emekliler tepki veriyor’

19:50 07 Mart 2024 Perşembe
AKP’den seçim çalışması uyarısı: ‘Erdoğan’dan fazla bahsetmeyin, emekliler tepki veriyor’





AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zamma kapıyı kapatması emeklilerin tepkisini çekerken, Merzifon’da AKP’lilere “Seçim çalışmalarında Erdoğan’dan çok fazla bahsetmeyelim, özellikle emekliler tepki veriyor” uyarısı yapıldı.



Aylık 10 bin TL’ye mahkum edilen emekliler, sahada AKP’nin yerel seçim çalışmalarına damga vurmaya devam ediyor. Merzifon’da AKP’lilere ev ziyaretlerinde Erdoğan’dan fazla bahsetmemeleri önerildi. Gerekçe ise emeklilerin tepkisi…



Erdoğan‘ın artan enflasyon ve hayat pahalılığına rağmen emeklilere sadece yüzde 49 zam yapılması tepki çekti. Emekliler sık sık yaptıkları eylem ve açıklamalarla geçinemediklerini dile getirirken Erdoğan, “Birileri çıkıp emeklileri tahrik ediyor. Eğitime, sağlığa tek kuruş harcamadan tüm bütçeyi buraya aktarsak ucu ucuna ya kurtarıyor ya kurtarmıyor” diyerek emekli zammına kapıyı kapattı.



EV ZİYARETİ UYARISI: ‘ERDOĞAN’DAN ÇOK FAZLA BAHSETMEYİN’



Artı Gerçek’teki habere göre; AKP Merzifon Seçim Koordinasyon Merkezi’nin WhatsApp grubundan dikkat çeken bir uyarı geldi. AKP Seçim Koordinasyon Başkanı Emre Keleş, “Kapısını çaldığımız seçmenlerimize AK Parti Belediye Başkan adayımız Fatih Sütçü başkanımızın, meclis üyelerinin ve de il genel meclis üyelerimizin selamlarını getirdik diyelim. Güzel kelime ve cümlelerle de süsleyelim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan çok fazla bahsetmeyelim, özellikle emekliler tepki veriyor. Bunlara dikkat edelim. Bu gibi özel durumlarla karşılaşan arkadaşlar buradan bilgilendirme yapsınlar” diye yazdı.







MHP, TEPKİ GÖSTERDİ: KİM BAŞINDAN UTANIRSA UTANSIN



Cumhur İttifakı’nın diğer ortağı MHP’nin Merzifon İlçe Teşkilatı de mesajın yayılmasının ardından WhatsApp grubundan partilileri uyardı. Mesajda, şöyle denildi:



“Arkadaşlar bu mesaj Merzifon’da elden ele dolaşıyor. Gerçeklik payı var. AK Partinin Merzifon İlçe Seçim grubundan atılmıştır. Bizi ve teşkilatımızı bu kısır çekişmeye çekmek isteyeceklerdir. Söyleyeceğimiz söz, genel başkanımızın Cumhur İttifakı’na ve ülkenin cumhurbaşkanına karşı söylemleri nasılsa o şekilde olacak. Çok şükür ki bizler ülkücüler genel başkanımızın davasına, siyasetine ve Cumhur İttifakına olan hassasiyetine leke sürdürmeyiz. O hassasiyetle de ülkenin cumhurbaşkanına da laf söyletmeyiz. Sahada karşılığı ne olursa olsun devlet tektir, vatan tektir bizim için. Biz işimize bakacağız, kapı kapı haklı davamızı anlatacağız, kim başından utanırsa utansın. Devletin bekası için bizler yine başımızı vereceğiz ama koltuk uğruna baş eğmeyeceğiz. Saygılarımla.”

Son güncelleme: 19:50 07.03.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı