• Turkhane Logo

AKP ve MHP’liler CHP’li sandık görevlisini dövdü

İstanbul'da CHP'li sandık görevlisi, olumsuzluklara itiraz ettiği için AKP ve MHP’li üyeler tarafından darp edildi, hastanelik oldu.

19:02 28 Mayıs 2023 Pazar
AKP ve MHP’liler CHP’li sandık görevlisini dövdü
İstanbul'da CHP'li sandık görevlisi, olumsuzluklara itiraz ettiği için AKP ve MHP’li üyeler tarafından darp edildi, hastanelik oldu.

Sözcüde yer alan habere göre İstanbul’un Esenler ilçesinde bulunan Fatih Mahallesi Şehit Muhammed Aksu Okulunda bir sandık görevlisi saldırıya uğradı. CHP Esenler İlçe Başkanı Kemal Şahin, “Esenler Fatih Mahallesi Şehit Muhammed Aksu Okulu’nda 1091 no’lu sandıkta görevli müşahidimiz Mehmet Eldem sandıkta yapılan olumsuzluklara itiraz ettiği için AKP ve MHPli üyeler tarafından darp edildi. Şu an Bakırköy Sadi Konuk Hastanesinde. Kaburgaları kırık halde, müşahede altındadır” dedi.

KABURGALARI KIRIK

CHP Esenler İlçe Başkanı Kemal Şahin, ilçedeki bir okulda görevli müşahidin AKP ve MHPli üyeler tarafından darp edildiğini açıkladı.

Şahin sosyal medya hesabından usulsüzlüklere itiraz ettiği için CHP’li müşahit Mehmet Eldem’in darp edildiğini ifade etti. Şahin’in paylaşımı şöyle:

“Esenler Fatih Mh Şehit Muhammed Aksu Okulu’nda 1091 nolu sandıkta görevli müşahidimiz Mehmet Eldem sandıkta yapılan olumsuzluklara itiraz ettiği için AKP ve MHPli üyeler tarafından darp edildi, şu an Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi’nde; kaburgaları kırık halde, müşahede altındadır.”

CHPli Canan Kaftancıoğlu da sosyal medya hesabından aynı olay ile ilgili Twitterdan açıklama yaptı. Kaftancıoğlu, “Seçimi bir savaşa dönüştürme eğiliminde olanlara attığınız ve sahip çıkacağınız her oyla engel olacaksın İstanbul! Olaya müdahale ederken saldırganlar tarafından darp edilen kolluk kuvvetlerimize de çok geçmiş olsun” dedi.

Son güncelleme: 19:02 28.05.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı