• Turkhane Logo

AKP medyasının Sedat Peker arşivi: "Müslümanın durduğu yerde durduğu için..."

Sedat Peker'in 'Pelikan' ekibini, Albayrak'ı ve Ağar'ı hedef almasının ardından AKP'ye yakın medyada Peker'i öven yayınlar gündem oldu

15:42 10 Mayıs 2021 Pazartesi
AKP medyasının Sedat Peker arşivi:
Sedat Peker'in 'Pelikan' ekibini, Albayrak'ı ve Ağar'ı hedef almasının ardından AKP'ye yakın medyada Peker'i öven yayınlar gündem oldu

Yurt dışında bulunan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, hakkında organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak suçlamasıyla soruşturma başlatılmasının ardından çarpıcı iddialarda bulunduğu videolar yayınlamaya başladı. 
 Pekerin AKPli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın damadı Berat Albayrakın kardeşi Serhat Albayraktan İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar ve oğlu AKPli milletvekili Tolga Ağara kadar iktidar bloğu içerisindeki birçok isimle ilgili önemli suçlamalarda bulunduğu sözkonusu videolar, siyasetin önemli gündemlerinden biri haline geldi.
Öte yandan bu süreçte AKP medyasının yakın döneme kadar Pekerle ilgili yaptığı övgü dolu haber ve yayınlar da yeniden gündem oldu.
HABER BÜLTENİNDE PEKERE DOĞUM GÜNÜGökçeklere ait Beyaz TVde sabah haberlerini sunan Tahir Sarıkaya, haber bültenini sunduğu sırada Sedat Pekerin doğum gününü kutlamış ve Peker çok düzgün bir insan. Nice yıllar diliyoruz Sedat ağabeyimize demişti.
AKİT TV, HAKARETLERLE AKLADIAKPnin sıkı destekçisi  Akit TVnin spikeri Ahmet Keser de, Sedat Pekerin muhalefete yönelik tehditlerini gündeme taşıyan medyayı hedef alıp Pekeri Sedat Pekere yavşakça, şerefsizce vuruyorsunuz. Sedat Peker müslümanın durduğu yerde duruyor sizin derdiniz bu. diye savunmuştu.


ALBAYRAK MANŞETLERE TAŞIDISedat Pekerin bugün Pelikan yapılanmasıyla bağlantılı gösterdiği, Berat Albayrakın kardeşi Serhat Albayraka ait Turkuvaz Grubu bünyesindeki A Haber, Pekerin o dönem Cumhur ittifakı dışında olan MHPyi başkanlık sistemi üzerinden eleştirdiği ve muhalefete yönelik ölüm tehditi içerikli konuşmalarını manşetlere taşıyordu. 


MHPYİ PEKERLE VURDUAKPye yakın Yeni Şafak grubu da Pekerin AKPyle geçmişte ittifak halinde olmayan MHPyi eleştiren sözlerini haberleştirmişti. Haberde Pekerin Gerçek ülkücüler partinin üst kademelerini oluşturana kadar MHPye oy vermem dediği sözlerine yer verilmişti.

Son güncelleme: 15:42 10.05.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı