• Turkhane Logo

AKP kurucusu Albayrak’tan 15 Temmuz açıklaması: Uluslararası komisyon kurulsun, kahramanlar mahkum, mahkumlar suçsuz olur

19:25 07 Eylül 2023 Perşembe
AKP kurucusu Albayrak’tan 15 Temmuz açıklaması: Uluslararası komisyon kurulsun, kahramanlar mahkum, mahkumlar suçsuz olur





AKP’nin kurucularından Kemal Albayrak, “15 Temmuz için bağımsız bir adalet, uluslararası komisyon kurulsun emin olun kahramanlar mahkum olur, mahkumlar suçsuz” dedi.



AKP’nin kurucularından eski Milletvekili Kemal Albayrak, Bold Plus’a önemli açıklamalar yaptı. 15 Temmuz’u “Ülkesini seven insanları yok etme planı” olarak niteleyen deneyimli siyasetçi, gerçekler açığa çıkınca “Kahramanlar mahkum, mahkumlar kahraman olur” ifadesini kullandı.



“15 TEMMUZ DIŞ İSTİHBARAT İLE DEVLETİ ELE GEÇİRENLERİN PROJESİDİR”



Albayrak, farklı konularda şu değerlendirmeleri yaptı:



“15 Temmuz bir projedir. Hem dış istihbaratın hem içeridekilerin, devleti ele geçiren bir zihniyetin hafıza stoklarında bu ülkede vatanına milletine bayrağına sevgi dolu insanları vatanına ülkesine devletine nefret yeşertme hadisesidir.



15 Temmuz’un bir defa aydınlatılması lazım, sırlar ortaya döküldükçe, ben bir insan olarak terörün her türlüsüne karşıyım. 250 vatandaşı katledenlerin rengi, kimliği ne olursa olsun ortaya konması lazım. Bunlar bir plandır. Bu milletin namuslu evlatlarını vatanına milletine düşman yetiştiren bir projedir.



“KAHRAMANLAR MAHKUM, MAHKUMLAR SUÇSUZ OLUR”



Emzikli bebekler, anneler cezaevinde. Komutanın emriyle hareket eden harbiyeli öğrenciler hapiste. Ama komutanlarını kimse sorgulamıyor.
Bağımsız bir adalet olsa, uluslar arası komisyon kurulsun emin olun kahramanlar mahkum olur, mahkumlar suçsuz olur. Biz bundan kurtulalım. Adalet herkese lazım. Suçsuz insanlar o kadar mağdur ki 21. yüzyılda işkence yapan görevlilere sesleniyorum. Bu kin bu nefret bir gün onları da yakar.



“ADALET BAKANI KHK’LAR HUKUKSUZ AMA UYGULUYORUZ DİYOR”



15 Temmuz’dan sonra tek adam yönetimine geçildi. Keyfi uygulamalarla devlet yönetiliyor. Adalet Bakanı ‘KHK’lar hukuksuz biliyoruz ama bizim idaremiz böyle diyor” Avrupa’da bunlar yok. Bu gecekondu kültürüdür.



“17-25 TAPELERİNİ KULLANAN CHP, POLİSLERE SESSİZ”



Bugün CHP, 17-25 Aralık tapelerinin gerçek olduğunu uluslararası bilim kuruluna ispat ettiriyor. Ama o tapeleri devlet adına yapan polislerin cezaevinde olmasına ses çıkarmıyor. Diğer muhalif partiler niçin yöneticilerin keyfi uygulamalarına kanunsuzluklarına karşı çıkmadınız.



“ÜLKEYE BARIŞI GETİRMEK İÇİN PARTİ KURACAĞIZ”



Türkiye’nin sorunlarını çözmek için yola çıktıklarını kaydeden Albayrak, yeni bir partinin hazırlıklarını yaptıklarını da Bold Plus’ta ilk kez açıkladı.

Son güncelleme: 19:25 07.09.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı