• Turkhane Logo

‘AKP, ‘İsrail’le ticaret anlaşılmasın’ diye için evrakta sahteciliğe başladı’

17:50 03 Aralık 2023 Pazar
‘AKP, ‘İsrail’le ticaret anlaşılmasın’ diye için evrakta sahteciliğe başladı’





Saadet Partisi Milletvekili Necmettin Çalışkan, iktidarın İsrail’le ticari ilişkilerini kesmemesine tepki gösterdi. Çarpıcı bir iddia orata atan Çalışkan, Türkiye’den İsrail’e giden ilk 5 maddeden birinin barut olduğunu belirterek, “Sevkiyat tespit edilmesin diye, evrakta sahteciliğe başladılar, gemi çıktıktan sonra hedef yönünü değiştiriyorlar“ dedi.



Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, HRT TV’de konuk olduğu Demokrasi Bulvarı programında, İsrail Türkiye arasındaki ticari ilişkilere dair önemli iddialarda bulundu.



TÜRKİYE’NİN ÜÇ KATI PROTESTO VAR



Konuya ilişkin konuşan Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan “AK Partili arkadaşlar diyorlar ki biz bağırıyoruz protesto ediyoruz. Ya sizin üç katınız adam Londra’da Amsterdam da toplanıyor bu tepkiyi onlar da gösterdi. Mesele sizin desteğinizi kesmekte” dedi.



“SAHTECİLİĞE BAŞLADILAR”



Türkiye’den İsrail’e giden ilk 5 maddeden birinin barut olduğunu kaydeden Çalışkan, “ sevkiyatları tespit edilemesin diye varış limanını evrakta değiştirmeye başladılar.



Evrakta sahteciliğe başladılar, gemi çıktıktan sonra hedef yönünü değiştirmeye başladılar bana bu yönde AK Partili bir dostum yüreği yandığı için bu bilgiyi verdi. Türkiye’nin Filistinlilere gönderdiği battaniyeler ateşkese kadar Mısır’ın Ariş limanında bekletildi, ama İsrail’le ticaret hiç durmadı. AKP’lilerin üç katı protestocu, Londra’da, Amsterdam’da toplanıyor. İnsan kanı üzerinden siyaset yapılmaz. Filistin’in tamamı yerle bir olsa umurlarında değil, yeter ki oy kaybetmesinler.

Son güncelleme: 17:50 03.12.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı