• Turkhane Logo

"AK Parti il binasında liste yapılıyor"

MHP'den ihraç edildikten sonra geçtiğimiz günlerde Demokrat Parti'ye katılan Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, AKP ile ilgili çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

22:12 23 Aralık 2020 Çarşamba
MHP'den ihraç edildikten sonra geçtiğimiz günlerde Demokrat Parti'ye katılan Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, AKP ile ilgili çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

“Tarım Bakanı fındık üreticisine ihanet etmiştir” dediği için MHP’den ihraç edilen ve geçtiğimiz günlerde Demokrat Partiye geçen Cemal Enginyurt, İŞKUR’dan Toplum Yararına Program (TYP) ile işe alım uygulanırken AKP il binasında liste yapıldığı iddiasında bulundu.
Demokrat Partinin sosyal medya hesabından Enginyurtun FOX TVde yayınlanan Çalar Saat Hafta Sonu programına konuk olduğu görüntüler paylaşıldı. Enginyurt, programda İŞKUR’dan TYP ile işe alım uygulanırken AKP il binasında liste yapıldığı iddiasında bulundu.
Enginyurt konuya ilişkin İŞKURdan TYP adı altında işe adam alırken AK Parti il binasında liste yapılıyor. Milli Eğitimde çalışan TYPliler uzatılsın süresi 9 ay çalışıyorlar, 3 ay evlerine ekmek götüremiyorlar diyoruz, sesi çıkmıyor. Taşerona kadro verilsin diyoruz, sesleri çıkmıyor. Sağlık çalışanları perişan diyoruz, kadrolara 4 Bli 4Cli diye kadrolara ayrılmış insanlar var, bunlara kadro ver diyoruz sesleri çıkmıyor. KİTlerde çalışan kiralık şoförler var, devlete hizmet ediyorlar. Kadro ver diyoruz sesleri çıkmıyor. Bu insanlar evlerine nasıl ekmek götürüyor? Zehra Selçuk ve ya diğerlerinin rahatı yerinde sayın Karagöz... Tabii ki çıkacaklar kuru ekmekle doyuyorlar diyecekler, tabii ki çıkacaklar yoksulluk yok diyecekler. ifadelerini kullandı.

Son güncelleme: 22:12 23.12.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı