• Turkhane Logo

Abdurrahim Albayrak’ı hasta yatağında dolandırmışlar

Eşiyle birlikte koronavirüs teşhisiyle hastaneye yatırılan, Galatasaray As Başkanı Abdurrahim Albayrak, tedavi sonrası psikolojik olarak çok etkilendiği süreci canlı yayında anlattı.

12:59 19 Nisan 2020 Pazar
Abdurrahim Albayrak’ı hasta yatağında dolandırmışlar
Eşiyle birlikte koronavirüs teşhisiyle hastaneye yatırılan, Galatasaray As Başkanı Abdurrahim Albayrak, tedavi sonrası psikolojik olarak çok etkilendiği süreci canlı yayında anlattı.





Koronavirüse yakalandıktan sonra tedavi içi hastaneye yatan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, taburcu olduktan sonra, tedavi sürecinde yaşadıklarını CNN Türk canlı yayınında Hakan Çelik’e anlattı. Psikolojik olarak çok etkilendiğin söyleyen Albayrak, kendisi hastanedeyken çocuklarının da koronavirüse yakalandığı anları anlatırken gözyaşlarını tutamadı.


TEK BAŞINA HASTANEYE GELEN KIZINI ANLATTI

Albayrak gözyaşlarını tutamadığı o anları şöyle anlattı, ”Bir telefon geldi, oğlum Hikmet’in testi pozitif çıkıyor. Arıyorum nasıl ağlıyor ama. Akşam gece saat 00.30’da kızım İlknur arıyor, 38,5 derecede ateşi baba diyor ben hastaneye gidiyorum. Benim olduğum hastaneye geliyor, ben odamdayım ve kızım ateşle hastaneye geliyor oğlum başka hastanede yatıyor gelinim telefonda ağlıyor Allah hiçbir babaya böyle bir acı böyle bir ızdırap vermesin. Ben odada çırpınıyorum, tek başına gelmiş eşi yok, babası yok yanında kardeşleri yok yanında ve ben kızım orada ne yapıyor diye orada çırpınıyorum. Allah’ım hiç kimseye yaşatmasın. Bu işin şakası yok diyen Albayrak, ”Allah hiçbir babaya böyle bir şey nasip etmesin, Allah oralara kimseyi oraları düşürmesin. Evimizden dışarıya çıkmayalım” dedi.

Fatih Terim’in de salgına yakalanmasını değerlendiren Albayrak, ”Bana şundan geçti demek kadar günah bir şey olamaz, ben şundan bana geçti diyemem ama bir acaba hep içimde yaşadım hep dua ettim.

8 MARTTA RAHATSIZDIM 9 MARTTA MESUT YILMAZ’LA GÖRÜŞTÜK

Sağlığına kavuşmasını önce Allah’a sonra doktorlara sonra da sigara içmemesine bağlayan Albayrak, ilk vakanın açıklandığı 10 Marttan 2 günce, 8 Marttaki Sivas deplasmanında rahatsızlandığını söyledi. Albayrak sonrasında yaşadıklarını da şöyle anlattı, ”Ayın 9’unda Mesut Yılmaz Bey aradı, bu akşam bekliyorum yemek yiyeceğiz dedi. Akşamüzeri Mesut Yılmaz Bey’e gittim yemek yedik sohbet ettik hastaydım biraz da öksürdüm. Oradan önce de Mustafa Erdoğan’ın şirketine gidiyorum, kızının düğününe gidememiştim bir hayırlı olsuna gittim. Mustafa Bey’den çıktım Mesut Yılmaz’a geçtim sonra hastaneye düştükten sonra sabahlara kadar hep dua ediyordum. Bir iki gün öne görüştüğüm insanlar. ‘Allahım ne olur onlara bir şey olmasın’ zaten Mesut Bey’in geçirmiş olduğu ciddi bir rahatsızlık var. Mesut Bey ile en son dün görüştüm sağlığı iyi Allah’a şükürler olsun kendini iyi karantinaya aldı evde kalıyor.”

EŞİM KENDİSİNİ TOPARLAYAMIYOR

Bu süreçte 8 kilo verdiğini söyleyen Albayrak, ”Şu anda bir sağlık sorunu şikayetim yok, hiçbir şey yaşamıyorum çok iyiyim. Sadece eşimin sırtı ağrıyor biraz, psikolojisi çok bozuldu kendisini toparlayamıyor” diye konuştu.

ALİ KOÇ 10 KERE ARADI

Spor camiasının arayarak kendisini yalnız bırakmadığını söyleyen Albayrak, ”Şunu gördüm bütün kulüp başkanları, Ali Koç en az 10 sefer aradı. Ahmet Ağaoğlu aynı şekilde, Beşiktaş kulüp Başkanımız Sayın Ahmet Bey defalarca aradı. Bütün kulüpler aradılar, bütün camiaya çok çok teşekkür ediyorum. Esas Galatasaray tribünlerine, Ultraslan’daki arkadaşlarıma ayrı bir teşekkür ediyorum ama şunu gördüm ki ezeli rekabet her zaman ebedi dostluk olarak devam ediyor. Eski federasyon Başkanımız Yıldırım Demirören defalarca aradı sağ olsun. Bu arada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’da defalarca arayıp moral verdi ona da teşekkür etmek istiyorum buradan” diye konuştu.

ERDOĞAN: ‘NASIL BULAŞTI BU SANA’

Erdoğan ile telefon görüşmesini anlatan Albayrak, ”Sayın Cumhurbaşkanımız aradığında çok üzgün bir ses tonuyla ‘nasıl bulaştı bu sana’ diye sordu, Emine hanımefendi yanındaydı konuştu çok teşekkür ediyorum. Bilal Erdoğan Beye çok teşekkür ediyorum aradılar” dedi.

HASTA YATAĞINDA DOLANDIRILDI

Kendisinden telefonla istenen yardıma olumlu yanıt verdiğini söyleyen Albayrak, fatura için geri dönüş yaptıklarında dolandırıldığını anladığını söyledi. Albayrak olayı, ”Bahçelievler Belediye Başkanı benim sevdiğim arkadaşımdır, biri aradı Bahçelievler Belediye Başkanım sizinle görüşecek sizi bağlıyorum dedi bağladı, ‘bizim yurtlarda öğrencilerimize yardım topluyoruz şu kadar eksik kaldı sana da şu kadar yazıyoruz’ dediler ben de ‘tamam hemen’ dedim neyse parayı gönderdikten sonra asistanım geldi dedi ki fatura bilgilerini göndereceğim telefonu kimse açmıyor. Aradım Belediye Başkanını ‘parayı aldınız’ değil mi dedim ‘yok’ dedi ‘abi ne diyorsun, dolandırıldık herhalde’ dedim. Sonra İstanbul İl Emniyet Müdürümüzü aradık ilettik. İnsanlarımız dikkat etsin, çok duygusal bir anıma rastladı benim de” ifadeleriyle anlattı.

Son güncelleme: 12:59 19.04.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı