• Turkhane Logo

ABD Kongresi’nde IFLC rüzgarı: Bu zor zamanda iyiliği yayıyorsunuz

23:25 20 Ekim 2023 Cuma
ABD Kongresi’nde IFLC rüzgarı: Bu zor zamanda iyiliği yayıyorsunuz

Uluslararası Dil ve Kültür Festivali (IFLC)’nin “En Güzel Öykü” müzikali etkinliği için Washington DC’de bulunan öğrenciler ABD Kongre üyeleri ve bazı senatörleri makamında ziyaret etti.



Genç yetenekler, North Carolina Milletvekili Deborah Ross’u Kongre’deki ofisinde ziyaret ederken ‘Universal Peace’ şarkını söyledi. Bir süre öğrencilerle sohbet eden Milletvekili Ross, öğrencilere hitaben “Bütün bu iyiliği çok zor bir zamanda yayıyorsunuz. Bunu yaptığınız için teşekkür ederim ve bu kadar moral verici olduğunuz için teşekkür ederim. Bu harika bir deneyim!”şeklinde konuştu.



Öğrenciler ile bir süre sohbet eden Pennsylvania Senatörü John Fetterman, öğrencilere hitaben “Dünyayı dolaşmak ve kültürünüzü temsil etmek için çok cesursunuz, sizin yaşınızdayken ben sizin gibi değildim, bu yüzden bunu yaptığınız için sizi kutluyorum.” dedi.



/



Maryland Senatörü Chris Van Hollen de öğrencilere geldikleri ülkeleri sorarak bir süre sohbet etti.



/



Utah Milletvekili Burgess Owens da genç yeteneklerle görüştüğü sırada insanların birbirlerine ve kültürlerine saygı duymasının önemine dikkat çekerek öğrencileri tebrik etti.







New Jersey Senatörü Cory Booker öğrencilerle sohbet ettikten sonra onlarla selfi çekti.



Gün boyunca Kongre’de misafir edilen öğrenciler, California Milletvekili John Garamendi, North Carolina Senatörü Ted Budd, Delaware Senatörü Chris Coons, Florida Senatörü Lynn Scott, California Milletvekili John Garamendi, Virginia Milletvekili Jen Kiggans, Maryland Milletvekili David Trone, Arkansas Milletvekili Bruce Westerman, West Virginia Senatörleri Shelley Capito, Joe Manchin, Virginia Milletvekilleri Jennifer McClellan, Rob Wittman, North Carolina Milletvekili Alma Adams, Maryland Milletvekilleri Dutch Ruppersberger ve John Sarbanes ile görüşme fırsatı buldu…

Son güncelleme: 23:25 20.10.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı