• Turkhane Logo

4 yıldır tutuklu hasta mahpus Bekir Bayram’a ikinci stent takılacak

Kalp yetmezliği, yüksek tansiyon ve şeker hastası olduğu halde tutuklu bulunan 72 yaşındaki Bekir Bayram, dün diş doktoruna götürüldü.

14:12 08 Aralık 2021 Çarşamba
4 yıldır tutuklu hasta mahpus Bekir Bayram’a ikinci stent takılacak
Kalp yetmezliği, yüksek tansiyon ve şeker hastası olduğu halde tutuklu bulunan 72 yaşındaki Bekir Bayram, dün diş doktoruna götürüldü.

Hastane girişinde fotoğrafı çekilen Bayram, telefon görüşünde ailesine “Beni tıp fakültesine sevk ettiler. Kalbime ikinci stenti takacaklar” dedi.

Dört yıldır Isparta E Tipi Cezaevinde tutuklu olan ve kalp yetmezliği nedeniyle kalbine üç yıl önce stent takılan 72 yaşındaki Bekir Bayram’a ikinci stent takılacak. Dün eşiyle telefonda görüşen Bekir Bayram, Süleyman Demirel Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildiğini ve önümüzdeki günlerde anjiyo olacağını söyledi.

“ÖLEBİLİRİZ DE BURADA”


Kalbi yüzde 40 çalışan Bayram’a hapse girdiği ilk dönemde stent takılmıştı. Bold Medya’ya konuşan Bekir Bayram’ın oğlu Doğan Bayram, “Babam ayda bir kez hastane kuruluna giriyor. Normalde Şehir Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Bu kez tıp fakültesine sevk etmişler.” dedi.

Babasının kişisel ihtiyaçlarını tek başına göremediğini belirten Doğan Bayram, “Babam her şeye hazır hazır vaziyette. Burada ölebiliriz, elim kolum bağlı, ne yapabilirim, bol bol dua ediyorum, diyor.” ifadelerini kullandı.

SIK SIK BAYILIYOR

Aynı zamanda yüksek tansiyon ve şeker hastası olan Bekir Bayram, dün hastaneye diş tedavisi için götürüldü. Yanında üç jandarmanın bulunduğu Bayram’ın hastane girişindeki görüntüsü bir vatandaş tarafından böyle görüntülendi. Cezaevinde 40 kilo kaybeden Bayram, hastalıkları nedeniyle koğuşta sık sık bayıldığı belirtildi.

Isparta’da babasının butik otelinde çalışarak SSK’dan emekli olan Bekir Bayram, gençliğinde boya badana ve inşaat işleri yaparak geçimini sağladı. Bir dönem de Libya’da işçi olarak çalıştı.

Gülen Hareketi’ne yönelik soruşturmalar kapsamında 2 Kasım 2017’de tutuklanan Bekir Bayram, Isparta 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Amerika’ya yaptığı iki ziyaret nedeniyle ve tanık ifadelerine dayanılarak 9 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Dosyası Yargıtay tarafından onaylandı.


Son güncelleme: 14:12 08.12.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı