• Turkhane Logo

3. havalimanı işçileri: Jandarma ve polis gelince yemekhane sırası 3. katına çıktı

3. havalimanı işçileri, jandarma operasyonu sonrasında şantiyedeki izlenimlerini aktdardı.

13:46 18 Eylül 2018 Salı
3. havalimanı işçileri: Jandarma ve polis gelince yemekhane sırası 3. katına çıktı
3. havalimanı işçileri, jandarma operasyonu sonrasında şantiyedeki izlenimlerini aktdardı.





3. havalimanı işçileri, jandarma operasyonu sonrasında şantiyedeki izlenimlerini aktdardı. Şantiyede değişen hiç bir şeyin olmadığını belirten işçiler şantiyenin tam bir kışlaya döndüğünü söyledi.


Jandarma ve polis yüzünden yemekhane sırası 3. katına çıktı

-Zaten az gelen yemeği (örneğin 1000 işçiye 500 işçilik yemek geliyor) hala formenlerle beraber yemedikleri gibi, formenlerin yanına şimdi bir de jandarma ve polis eklenmiş. “Bu yüzden de yemek sıraları en az üç katına çıktı

-Sıralar yemekhanenin içinde set set oluşuyor, oradan dışarı çıkıyor, yemekhanenin etrafını dolanıyor.

Sivil polisler provokasyon söylentilerini yayıyor

-İşçi gibi görünen sivil polisler tarafından işçilerin arasına “Bu eylemi provokatörler başlattı, havalimanının içi terörist dolu” gibi söylentiler yayılıyor.

– Açıkçası ırkçılığın bu kadar aşılanmış olması durumunu göz önüne alınca kimliğim gereğince korkmaya başlıyorum. Sanki bütün dünyayla bağlantı sağlayacak bir havalimanı değil de, bütün dünyadan uzaklaştırılmış, bağımsız bir yer gibi.

-İstirahat ettikten sonra odalarından çıktıklarında etrafta yüzlerce polis ve jandarmayla karşılaşılıyor.,

-Gece yine saat 03.00 sularında işçilerin koğuşlarına baskın yapıldığı yönünde. Zaten gözaltıların sürekli devam ettiğini biliniyor.
  /
/ SAHA MÜHENDİSİ: 3. HAVALİMANINDA 1000 İŞÇİ ÖLDÜ İDDİALARI İÇİN İYİMSER / GÖZALTINDAKİ 3. HAVALİMANI İŞÇİLERİ KARAKOLDA BÖYLE BEKLETİLİYOR / 3.HAVALİMANINDA EYLEM BAŞLATAN İŞÇİLER ”TERÖRİST” İLAN EDİLDİ / AKPYE, 3. HAVALİMANI SORUSU / 3. HAVALİMANINDA ÇALIŞAN İŞÇİ KONUŞTU: ŞARTLAR KÖTÜ / CHPLİ VEKİLLER HAVALİMANI İNŞAATINA ALINMADI HAVALİMANI İŞÇİLERİNE YÖNELTİLEN SUÇLAMALAR BELLİ OLDU

Son güncelleme: 13:46 18.09.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı