• Turkhane Logo

2'nci Güngören skandalı!

Samsun'u Bafra ilçesi 2'nci Güngören skandalı ile çalkalanıyor. Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar'ın kendisine kapı açmadığı için şoförü kovduğu iddia edildi.

19:39 08 Aralık 2019 Pazar
2'nci Güngören skandalı!
Samsun'u Bafra ilçesi 2'nci Güngören skandalı ile çalkalanıyor. Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar'ın kendisine kapı açmadığı için şoförü kovduğu iddia edildi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminde Adalet ve Kalkınma Partisinin (AKP) kazandığı Bafra Belediyesinde başkan yardımcısı olarak görev yapan Şaban Hüryaşar, kapısını açmadığı gerekçesiyle şoförü Salih Küçükü işten attı. 
Küçükün daha sonra zabıta olarak görevlendirildiği iddia ediliyor.
Eğitim Bir Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Hamdi Yıldız, AKPli Hüryaşarın keyfi muamelesine tepki gösterdi. 
Şoför Salih Küçük, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşara kapıyı açmadı diye işinden oldu.
YANDAŞ YAZAR BİLE SKANDAL DEDİ
Samsun Habere mülakat veren Yıldız, Hem İstanbul Güngörende yaşanan hadise hem de Bafra ilçesinde yaşandığı iddia edilen hadise başta halkımız olmak üzere biz sendikacıları da rahatsız etmiştir. Bu olay siyasi ayrım yapmaksızın Türkiyenin hangi kurumunda yaşanırsa yaşansın bizim tepkimiz sert olur. dedi.
Skandala AKP hükümetinin kurduğu medya havuzunun gediklisi Star gazetesinin yazarı Ersoy Dedenin tepki göstermesi dikkati çekti: Al sana ikinci Güngören faciası. Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar’ın kapısını açmadığı gerekçesiyle makam şoförü Salih Küçük’ü işten çıkardığı iddia ediliyor.
ŞOFÖRE TUVALET ÖNÜNDE OTURMA CEZASI
İstanbul Güngören Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi, Kendisini görüp ayağa kalkmadı diyerek belediyede çalışan bir şoföre tuvalet önünde oturma cezası vermişti. 
Cezalı şoför mesaisi boyunca başkanlık katındaki tuvalet önünde oturup İpekçi geçtikte ayağa kalkıp selam vermek zorunda kalmıştı. 
Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine ortaya çıkan skandalda İpekçi görevden alınmıştı. 

Son güncelleme: 19:39 08.12.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı