• Turkhane Logo

2 yaşındaki çocuğun taciz edilmesini haber yapan gazeteci gözaltına alındı

11:25 27 Haziran 2023 Salı
2 yaşındaki çocuğun taciz edilmesini haber yapan gazeteci gözaltına alındı





Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 75 yaşındaki bir kişinin 2 yaşındaki kız çocuğuna taciz görüntülerini paylaşan gazeteci Mehmet Yetim gözaltına alındı.



22 Haziran’da Siverek ilçesi Camikebir Mahallesi 24. Sokak’ta yaşanan olayda Hüseyin Çiçek  (75) isimli kişi, 2021 doğumlu S.İ isimli kız çocuğunu cinsel tacizde bulundu. “Çocuğa yönelik cinsel istismar suçu” ihbarı üzerine Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla başlatılan soruşturma sonucunda Hüseyin Çiçek gözaltında alındıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.



İğrenç olayı Twitter hesabından paylaşan yerel televizyon kanalı Kulis TV’nin Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yetim, yayın yasağına uymadığı gerekçesiyle gözaltına alındı.



Gözaltına alındığını Twitter hesabından duyuran Mehmet Yetim, ‘Şu anda Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünde gözaltındayım. Ne yazık ki bu paylaşımdan dolayı mevcutlu olarak gözaltına alınmış bulunuyorum. Yapmış olduğum şey masum bir çocuğun hakkını korumak için mesleğimi icra etmektir. Şayet bundan dolayı gözaltına alınmışsam bu bana madalyadır.’’ ifadelerini kullandı.




KAMUOYUNA DUYURULUR

(Şu anda Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünde gözaltındayım.)

Ne yazık ki bu paylaşımdan dolayı mevcutlu olarak gözaltına alınmış bulunuyorum.

Yapmış olduğum şey masum bir çocuğun hakkını korumak için mesleğimi icra etmektir.

Şayet bundan dolayı gözaltına… https://t.co/MWohtGGI8I— Mehmet Yetim (@mehmetyetim63) June 26, 2023

Son güncelleme: 11:25 27.06.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı