• Turkhane Logo

"15 Temmuz'la ilgili resmi söylem çöktü, 'şerefsiz' dediğin adama şeref töreni yapıyorsun"

Levent Kenez'in moderatörlüğünde yapılan Çıkış Yolu'nda, el Nahyan'ın ziyaretini değerlendiren gazeteci Ekram Dumanlı, "15 Temmuz'la ilgili resmi söylem çöktü, 'şerefsiz' dediğin adama şeref töreni yapıyorsun" dedi.

16:55 29 Kasım 2021 Pazartesi
Levent Kenez'in moderatörlüğünde yapılan Çıkış Yolu'nda, el Nahyan'ın ziyaretini değerlendiren gazeteci Ekram Dumanlı, "15 Temmuz'la ilgili resmi söylem çöktü, 'şerefsiz' dediğin adama şeref töreni yapıyorsun" dedi.


Ekonomik krizin derinleştiği, döviz kurunun rekor üzerine rekor kırdığı, birçok sektörün üretimi durdurduğu, yoksulluğun arttığı, zam haberlerinin eksik olmadığı Türkiye’de AKP Hükümeti çıkışı Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ile yakınlaşmada buldu. AKPli Cumhurbaşkanı Erdoğan ve BAE Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed el Nahyanı, protokolde dengi olmamasına rağmen, “turkuaz halıda” karşıladı.

İktidar yöneticileri, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin arkasında BAE’nin olduğuna yönelik sıkça açıklamalarda bulundu. Muhammed bin Zayed el Nahyan’ın önde gelen danışmanlarından Muhammed Dahlan hakkında 15 Temmuz Darbe Girişimi’ni finanse etmek suçlamasından dolayı Interpol’e kırmızı bültenle aranması talebinde bulunuldu.


Levent Kenezin moderatörlüğünde yapılan Çıkış Yolunda, el Nahyanın ziyaretini değerlendiren gazeteci Ekram Dumanlı, Erdoğanı ilkesiz olmakla suçladı.

15 Temmuzla ilgili resmi söylem çöktü, şerefsiz dediğin adama şeref töreni yapıyorsun diyen Dumanlı, Bunların dönüşü u değil o dönüşü, bir daha bir daha dönüyorlar...  Esed yarın Erdoğanla görüşmek istiyorum, çantamda şu kadar milyar dolar var dese takla atarlar şeklinde konuştu.

VASİYET VİDEOSU ÇEKMİŞTİR

BAE veliaht prensi el Nahyanın Türkiye ziyareti sonrası, bu ülkede bulunan organize suç örgütü lideri Sedat Pekerin akıbeti de merak konusu oldu.

Sedat Peker BAE ile yapılan pazarlıkta masadaydı iddiasını dile getiren Dumanlı, Sedat Pekerin tehlike altında olduğunu düşünüyorum, kim vurduya gidebilir. Bildiklerini kayıt altına alıp bir yerlere koyması iyi olur, bunu yaptığını da düşünüyorum; vasiyet videosu çekmiştir dedi.


 

Son güncelleme: 16:55 29.11.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı