• Turkhane Logo

15 Temmuz’a dair önemli ifşa: Gazeteci Serdar Akinan gözaltına alındı

Gazeteci Serdar Akinan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gözaltına alındığını duyurdu.

09:25 19 Nisan 2023 Çarşamba
15 Temmuz’a dair önemli ifşa: Gazeteci Serdar Akinan gözaltına alındı
Gazeteci Serdar Akinan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gözaltına alındığını duyurdu.





Akinan, paylaştığı videoya “Gözaltına alınıyorum. Ayvacık ilçe emniyete götürülüyorum” notunu paylaştı. Videoda polis olduğu düşünülen bir kişi, Akinan’a arama yapılacağını ve telefonu bırakması gerektiğini söylüyor.



Bir süredir YouTube’da ‘Delilerin Delisi’ isimli kanalda video yayınlamaya başlayan Muhammed Yakut’la söyleşiler yapan Akinan, Yakut’un iddialarını gündeme getirmişti.








Gözaltına alınıyorum. Ayvacık ilçe emniyete götürülüyorum. pic.twitter.com/IKRPIzpTBh— serdar akinan (@serdarakinan) April 19, 2023




15 TEMMUZ’A DAİR KRİTİK BİLGİ



Serdar Akinan, 15 Temmuz gecesi AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a ‘suikast’ için gönderildiği iddia edilen MAK timleriyle ilgili kritik bilgiyi belgeleriyle ortaya koymuştu.



Akinan, MAK timlerinden önce Erdoğan’ın bulunduğu otelin yakınına Libya ve Suriye’de savaşmış 3 helikopter dolusu IŞİD militanının indirildiğini, bu olayla ilgili tutanak düzenleyen polisin ise ertesi gün sonra öldürüldüğünü açıklamıştı.




Bir 15 Temmuz gerçeği de Serdar Akinandan: Benim öğrendiğim; (tuzağa çekilen) MAK timinden önce bölgeye 3 helikopter dolusu IŞİD militanı indirildi. Bunun kayıtları var. Tutanak tutan polis iki gün sonra öldürüldü.
@serdarakinan pic.twitter.com/PX3dzNbRdy— BOLD (@BOLDmedya) April 18, 2023

Son güncelleme: 09:25 19.04.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı