• Turkhane Logo

15 Temmuz AKP’lilere gelir oldu: Kitap basıp 1.5 milyona sattılar

15:00 14 Aralık 2023 Perşembe
15 Temmuz AKP’lilere gelir oldu: Kitap basıp 1.5 milyona sattılar





AKP’li eski milletvekili Mustafa Baş’ın damadı AKP’li Fatih Bolcan’ın şirketi, AA’nın hazırladığı 15 Temmuz kitabını bastırıp il müdürlüğüne 1.5 milyon liraya sattı.



İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, AKP’li eski milletvekili Mustafa Baş’ın damadı AKP’li Fatih Bolcan’a milyonluk organizasyon ihalesi verdi. İhaleyi alan Bolcan’ın şirketi, gençlere 15 Temmuz sunumu yapıldı, Anadolu Ajansı’nın bastırdığı kitap dağıtıldı. 320 öğrenci proje kapsamında Ankara’ya götürülüp gezdirildi.



İHALE KAMU İHALE BÜLTENİNDE YER ALDI



İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği ihale, AKP’li Fatih Bolcan’ın şirketine verildi. Şirket ile İl Müdürlüğü arasında 1 milyon 447 bin 310 TL’lik sözleşme imzalandı. Kamu İhale Bülteni’nde yer alan bilgilere göre İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 22 Haziran’da “2023 yılı gençler asla unutmaz projesi” adında bir ihale düzenledi.



İHALE PAZARLIK USULÜ İLE VERİLDİ



İhale, yalnızca davet edilen firmaların katılabildiği ve doğal afet, salgın hastalıklar gibi ani ve beklenmeyen durumların ortaya çıkması durumunda başvurulan 21-B pazarlık yöntemiyle yapıldı. 2 firmanın teklif verdiği ihaleyi A Z Reklam Basım Organizasyon isimli şirket kazandı. Şirket ile İl Müdürlüğü arasında 11 Temmuz’da KDV hariç 1 milyon 447 bin 310 TL’lik sözleşme imzalandı.



320 ÖĞRENCİYİ ANKARA’YA GÖTÜRÜP GEZDİRDİLER



Gazete Pencere’nin haberine göre; İstanbul İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün ihale ile aldığı projenin detayları ise, il müdürlüğünün resmi internet adresinde yayımlandı. Proje çerçevesinde her hafta 4 ayrı şehirden 40’ar öğrencinin Ankara’ya getirildiği projede, gençlere 15 Temmuz sunumu yapılacağı ve katılımcılara Anadolu Ajansı’nın 15 Temmuz kitabı dağıtılacağı belirtildi. İstanbul İl Müdürlüğü’nün hazırladığı bültene göre geçen yıl projeye 320 genç dahil edildi.



BELEDİYELERDEN 190 MİLYON LİRALIK İHALE ALDI



Bolcan’ın şirketi AKP’li belediyelerin ve kamu kurumlarının organizasyon ihalelerine abone olmuş durumda. Bolcan’ın şirketi A Z Reklam’ın aldığı ihalelerin toplam bedeli, bu ihale birlikte 190 milyon TL’yi buldu.

Son güncelleme: 15:00 14.12.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı