• Turkhane Logo

Zeydan Karalar’dan ‘operasyon’ açıklaması: Hücre evine girer gibi TOMA’larla gelmeleri şık olmadı

18:25 18 Aralık 2023 Pazartesi
Zeydan Karalar’dan ‘operasyon’ açıklaması: Hücre evine girer gibi TOMA’larla gelmeleri şık olmadı





Adana Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan ‘rüşvet’ ve ‘ihaleye fesat karıştırma’ operasyonlarına tepki gösteren Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Bizim belediyelerimizde kanuna aykırı asla bir şey olmaz. Kadın arkadaşımızın odasını aramaya bir hücre evine gelir gibi TOMA ile gelmek şık olmamıştır.” ifadelerini kullandı.



Adana Büyükşehir Belediyesi’ne sabah saatlerinde ‘rüşvet’ iddiasıyla operasyon yapılmıştı. Aralarında Büyükşehir Belediyesi Başkanı’nın danışmanlarından birinin de olduğu çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. Operasyonun, yerel seçimlere az bir zaman kala gelmesi dikkat çekmişti. CHP Genel Başkan Yardımcıları Burhanettin Bulut, Erhan Adem ve CHP Adana Milletvekilleri; Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Adana Büyükşehir Belediyesi önünde açıklama yaptı.



Zeydan Karalar açıklamasında şu ifadeleri kullandı:  “Devletin polisi de bizim polisimiz onlar aldıkları talimatı yerine getirmeye çalışıyor. Biz de bu önemli görevi layıkıyla milletin parasını koruyarak yapmaya çalışıyoruz. Bizim belediye başkanlarımızı itibarsızlaştırmaya kimsenin gücü yetmez. Biz görevimizi halka layık olacak, Atatürk’e layık olmanın bilincinde yapıyoruz. Bizim belediyelerimizde kanuna aykırı asla bir şey olmaz. Kamuya zarar olmaz. Biz birilerine para kazandırmak için buraya gelmedik. Emniyet, savcılık bizden ne istemişse eksiksiz vermişiz, vermeye devam edeceğiz. Çekineceğimiz bir şey yoktur, asla da olmayacaktır. 10 yıldır başkanım ne benim ne elemanlarımın karıştığı bir olay olmamıştır. Kadın arkadaşımızın odasını aramaya bir hücre evine gelir gibi TOMA ile gelmek şık olmamıştır.”

Son güncelleme: 18:25 18.12.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı