• Turkhane Logo

Uludağ'da cinayet: 17 kişiyi gözaltında, tatilciler oteli terk etti

Kış turizminin önde gelen merkezlerinden Uludağ'da bir cinayet yaşandı.

08:43 11 Şubat 2019 Pazartesi
Uludağ'da cinayet: 17 kişiyi gözaltında, tatilciler oteli terk etti
Kış turizminin önde gelen merkezlerinden Uludağ'da bir cinayet yaşandı.

Güvenlik görevlileriyle kayak kiralama işi yapan esnaflar arasında silahlı kavga çıktığı belirtilirken kavgada 19 yaşındaki bir genç hayatını kaybettiği, üç kişinin de yaralandığı kaydediliyor. 

DHAnın haberine göre cinayetin ardından jandarma ekiplerinin 17 kişiyi gözaltına aldığı, birçok tatilcinin ise gece yarısı ellerinde valizleriyle Uludağı terk ettiği ifade ediliyor.

Çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden kişinin, 19 yaşındaki Yusuf Köse olduğu belirlenirken kayak kiralama işi yaptığı bilgisi paylaşılıyor.


Gözaltına alınanların özel güvenlik görevlilerinden ve kayak kiralama işi yapan esnaflardan oluştuğu belirtilen haberde, şüphelilerin, Uludağ Jandarma Karakoluna götürüldüğü kaydediliyor.

Yaşanan kavganın ardından bir çok işletme ve otelin camlarında zarar olduğu aktarılıyor. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmalarda ise 20ye yakın boş kovan ele geçirilmiş. Olayın yaşandığı yerin yakınındaki otellerdeki tatilcilerin, gece yarısı ellerindeki valizler ile otelleri boşalttığı ve tatillerini sonlandırdıkları da gelen ilk bilgiler arasında...

Haberde aktarılana göre olaya tanıklık eden vatandaşlar, çok sayıda silah sesi duyduklarını, arbede ve büyük panik yaşadıklarını belirtiyorlar.
 

Son güncelleme: 08:43 11.02.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı