• Turkhane Logo

Sürgün Gazeteci Yüksel Durgut 6. Sergisini açtı

19:25 16 Kasım 2023 Perşembe
Sürgün Gazeteci Yüksel Durgut 6. Sergisini açtı





International Journalist Association e.V. Dış İlişkiler Koordinatörü Sürgün Gazeteci Yüksel Durgut, Almanya’nın en köklü ve eski fotoğraf kulüplerinden “Foto-Club Unna e.V.” üyeleriyle birlikte 6.sergisini açtı.



Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinde bulunan Foto-Club Unna e.V. tarafından her yıl düzenlenen fotoğraf sergisi, bu sene de kalabalık bir katılımla açıldı. Her yıl çeşitli temalarla açılan serginin bu yılki teması ‘Çoklu-Çifte Pozlama’ olarak belirlendi.



Gazeteci Yüksel Durgut, sergiye ‘Muhabbet, Dua ve Yakın Bakış’ ismini verdiği 3 fotoğrafıyla katıldı. Bu sergi, Durgut’un kulüp üyeleriyle birlikte katıldığı 6. sergi oldu.







/



Geçtiğimiz aylarda şehrin kültür vakfı tarafından düzenlenen sergiye de 6 fotoğrafıyla katılan Durgut, ayrıca üç kişisel sergi açtı. ‘Çocukların Umudu’ sergisine 29 ülke çocuklarıyla birlikte gerçekleştirdiği proje dünyada ilk defa gerçekleştirildi. Büyük ilgi gören sergi Unna şehrindeki birçok kişinin katkı sağladığı bir kitap haline dönüştürüldü.



/



Foto-Club Unna e.V. bünyesinde bir çok etkinliğe katılan gazeteci Durgut, bu köklü fotoğraf kulübünün bir üyesi olduğu için çok mutlu olduğunu ifade etti.



Son güncelleme: 19:25 16.11.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı