• Turkhane Logo

Kaçışa göz yummanın sırrı: Yandaş Albayrak Somali’nin en büyük limanını işletiyor

16:50 13 Aralık 2023 Çarşamba
Kaçışa göz yummanın sırrı: Yandaş Albayrak Somali’nin en büyük limanını işletiyor





Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu İstanbul’da karıştığı kazada bir motokuryenin ölümüne neden olup kaçtı. Bu kaçışa göz yumulması gündemdeki yerine korurken, Somali’nin en büyük limanını Saray’a yakın Albayraklar’ın yönettiği ortaya çıktı.



Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud’un oğlu Muhammed Hasan Şeyh Mahmud’un İstanbul’da karıştığı ve motokurye Yunus Emre Göçer’in hayatını kaybettiği kaza gündemdeki yerini koruyor.



Kaza sonrası Muhammed Hasan Şeyh Mahmud’un yurtdışına çıktığı belirlenirken, bu kaçışa neden göz yumulduğu ise sorgulanıyor. Emekli general Haldun Solmaztürk yaptığı açıklama da ise Somali’nin en büyük limanının Saray’a yakın firmalardan Albayraklar tarafından yönetildiğini hatırlattı.



ALBAYRAK GRUBU’NUN 14 YILLIK İŞLETME İMTİYAZI VAR



Gazeteci Özlem Gürses’e konuk olan emekli general Haldun Solmaztürk yaptığı açıklamada Somali’nin en büyük limanının Albayrakların yönetiminde olduğunu söyledi. Solmaztürk ”Somali’nin en büyük limanı Mogadişu Limanı’nı Albayraklar yönetiyor. Albayrak Grubu’nun 14 yıllık liman işletme imtiyazı var” ifadelerini kullandı.




/ Gazeteci Özlem Gürsese mülakat veren emekli general Haldun Solmaztürk: Somalinin en büyük limanı Mogadişu Limanını Albayraklar yönetiyor.

Albayrak Grubunun 14 yıllık liman işletme imtiyazı var. pic.twitter.com/DNOesqDF3D— Turhan Bozkurt (@TurhanBozkurTV) December 12, 2023

Son güncelleme: 16:50 13.12.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı