• Turkhane Logo

Gökhan Özoğuz'dan 'şarbon' tepkisi: İmdat ya

"Arkadaş yok mu bu ülkenin kendi iradesi?"

09:10 07 Eylül 2018 Cuma
Gökhan Özoğuz'dan 'şarbon' tepkisi: İmdat ya
"Arkadaş yok mu bu ülkenin kendi iradesi?"

Şarbon vakalarının yarattığı endişe devam ederken, bir tepki de müzisyen Gökhan Özoğuzdan geldi. Özoğuz, İmdat ya. Arkadaş yok mu bu ülkenin kendi iradesi? Zehirleniyoruz. Günah! diyerek tepki gösterdi.

Sosyal paylaşım sitesi Twitterdan yaptığı paylaşımla tepki gösteren Özoğuz şu ifadeleri kullandı:

Ya arkadaş, burası tarım cenneti, hayvancılık konusunda en önemli ülkelerden biri iken, biz neden her şeyi dışarıdan alıp kendi tarım alanında uzman çalışan vatandaşlarımızı işsiz bırakıp, bir de ‘şarbon’ oluyoruz. İmdat ya. Arkadaş yok mu bu ülkenin kendi iradesi? Zehirleniyoruz. Günah!
  / İSTANBUL’DA ‘ŞARBON’ ALARMI: BAKANLARDAN PEŞ PEŞE AÇIKLAMA / İSTANBULUN BİR İLÇESİNDE ŞARBON KARANTİNASI! / ŞARBONA YAKALANAN ONUR AYAN KONUŞTU / FATURA YİNE HALKA: KIRMIZI ETE BU DEFA DA ŞARBON ZAMMI / ŞARBONDAN SADECE ANKARADA 100 HAYVAN ÖLDÜ / TÜRKİYE’DE ŞARBON HIZLA YAYILIYOR! / VETERİNER HEKİMLER ODASINDAN ŞARBON AÇIKLAMASI: KÖTÜYE GİDİYOR / AKPYE YAKIN YAZAR: SÜT VE DONDURMADA DA ŞARBON RİSKİ VAR! / CHP’DEN SORU ÖNERGESİ: BEKLETİLEN GEMİLERDE ŞARBONLU HAYVAN OLDUĞU DOĞRU MU? BİTLİS’TE ŞARBON VAKASI: 81 HAYVAN ÖLDÜ, İLÇE KARANTİNADA

Son güncelleme: 09:10 07.09.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı