• Turkhane Logo

Fındık dikerken gözaltına alınan kişi: "Çekin çekin, bunlar şeref madalyaları"

Fındık dikerken gözaltına alınan kişi: "Çekin çekin, bunlar şeref madalyaları. Evimde bulunan bir tespihle bir takke..."

22:39 05 Şubat 2018 Pazartesi
Fındık dikerken gözaltına alınan kişi:
Fındık dikerken gözaltına alınan kişi: "Çekin çekin, bunlar şeref madalyaları. Evimde bulunan bir tespihle bir takke..."

Samsun’da, Hizmet Hareketine yönelik kitlesel kırım operasyonları kapsamında arandığı idddia edilen bir kişi jandarma tarafından bahçede fındık fidanı dikerken  gözaltına alındı.

Soruşturması kapsımında hakkında yakalama müzekkeresi çıkartılan 58 yaşındaki H.A., bir ihbar sonucu Samsun’un İlkadım ilçesi Güngendağ Mahallesi’nde bahçede fındık fidanı dikerken İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltınan H. A, kendisini görüntüleyen gazetecilere Çekin çekin, bunlar şeref madalyaları. Evimde bulunan bir tespihle bir takke. Eğer kötü haber yaparsanız, Allah en acısını tatdırsın hem yakınlarınıza hem size. Ahirette hesaplaşacağız herkesle dedi.
  Samsunda Zulüm devam ediyor...⁉

Samsunda F.töden aranan şahıs:

Çekin çekin, bunlar şeref madalyaları. Evimde bulunan bir tesbihle bir takke. Eğer kötü haber yaparsanız, Allah en acısını tatdırsın hem yakınlarınıza hem size. Ahirette hesaplaşacağız herkesle dedi. pic.twitter.com/rrHlUjZcmW — Nihan İREN (@nihan_iren_) 5 Şubat 2018
Jandarmadaki işlemleri tamamlanan H.A., Samsun Adliyesine sevk edildi.

Nöbetçi mahkemeye ifade veren H.A., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son güncelleme: 22:39 05.02.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı