• Turkhane Logo

Emrah Serbes'in savunmasını çökerten açıklama

"Tepe vardı, hızımız azdı" demişti ama ailenin avukatı çarpıcı açıklamalar yaptı.

10:11 29 Eylül 2017 Cuma
Emrah Serbes'in savunmasını çökerten açıklama
"Tepe vardı, hızımız azdı" demişti ama ailenin avukatı çarpıcı açıklamalar yaptı.

Emrah Serbesin arabasıyla çarparak bir baba ve kızın ölümüne, annenin ise ağır yaralanmasına neden oldu. Kazadan sonra suçu Emrah Serbesin yanında oturan arkadaşı üslendi. Ancak avukatlar ve savcılık durumdan şüphelenip araştırmaya başlayınca Emrah Serbes suçu üslenerek teslim oldu. 

Sosyal medya Emrah Serbesin kahramanlık gibi algılanan teslim olma biçimini tartışırken yakınlarını kaybeden Özçelik ailesinin avukatından çarpıcı bir açkılama geldi. 

Özçelik ailesinin avukatı Burcu Ece Güler ailenin kaza olduktan sonra önce Kader diye düşünürken kaza tespit tutanaklarını inceledikten sonra olayın yavaş yavaş boyut değiştirdiğini söyledi.

Güler şunları anlattı:

İki araç da İstanbuldan hareket etmiş aynı yöne yani Bodruma gidiyormuş. Torbalıda maalesef bu kaza meydana geliyor. Aile Bodruma tek kızları Zeynep Özçelik ile otele tatile gidiyormuş. Anne Ege Üniversitesinde yoğun bakımda ve durumu kritik. İlk anda kader derken kaza tespit tutanakları ve delillerin incelenmesiyle olay zaten Emrahın üzerine doğru gidiyordu. O yol dümdüz otoban herkes bilir. Rampalar var ama anlattığı gibi kazaya neden olacak rampa yok. Ayrıca orta şeritte o hızla gidilmez. Emrah Serbes belki de çok kısa süre içinde yakalanacakken senaryo gibi bir itirafname yaptı. Bugün olmasa belki de yarın gerçekler ortaya çıkacaktı. Yaptığı kahramanlık gibi algılansın istemiyoruz. Aile bugüne kadar bu nedenle taziyesini yaşayamamış. Emrah artık yakalandı şimdi en çok ilgilenecekleri artık annenin sağlığı.




/


EMRAH SERBES: KAZAYI BEN YAPTIM, TESLİM OLUYORUM






/


EMRAH SERBES ÖLÜMLÜ KAZAYI NEDEN İTİRAF ETTİ: VİCDAN MI, KÖŞEYE SIKIŞMAK MI?






/


KENAN DOĞRUNUN AVUKATINDAN EMRAH SERBES AÇIKLAMASI









EMRAH SERBES TUTUKLANDI




Son güncelleme: 10:11 29.09.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı