• Turkhane Logo

Doktorlar ‘para için yurt dışına gidiyor’ imasında bulunan Bakan Koca’ya kendi hastaneleriyle cevap

20:25 13 Kasım 2023 Pazartesi
Doktorlar ‘para için yurt dışına gidiyor’ imasında bulunan Bakan Koca’ya kendi hastaneleriyle cevap





Yurt dışına göçen doktorlar hakkında ‘bizden dolayı değil’ dedikten sonra eliyle para imasında bulunan Bakan Fahrettin Koca’ya Türk Hekimler Birliği şahsına ait olan hastanelerinin görüntülerinin yer aldığı video ile cevap verdi.







Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda bakanlık bütçesi görüşülürken doktorların daha fazla para için yurt dışına gittiği sözlerine tepkiler sürüyor.



Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ‘Hekimler Sizin Yüzünüzden Gidiyor’ Eleştisinine elleri ile para sayma işareti yaparak yanıt vermesine önce Türk Tabipleri Birliği tepki gösterdi. TTB, “Hekimler sizin yüzünüzden gidiyor” eleştirisine “Bizden dolayı değil” diyen ve para sayma işareti yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya tepki gösterdi. TBB’nin açıklamasında, “Utanıyoruz” denildi.



Türk Hekimler Birliği-İstanbul hesabı da Bakan Koca’nın doktorlara para imasında bulunduğu açıklamaya görüntülü cevap verdi. Türk Hekimler Birliği-İstanbul hesabından yayınlanan videoda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın hastanelerinin görüntüleri yer aldı.




SAĞLIK BAKANINA CEVAP GELDİ

Bakan Fahrettin Koca’nın doktorlara para imasında bulunduğu açıklamaya Türk Hekimler Birliği-İstanbul hesabından Sağlık Bakanının hastaneleriyle videolu yanıt verdi..#turkhekimlerbirligi #sağlıkbakanı pic.twitter.com/rgGXCy2k5C— Kimsesiz Haber (@kimsesizhaber) November 12, 2023

Son güncelleme: 20:25 13.11.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı