• Turkhane Logo

Cezaevinden aldığı su ısıtıcısını anlata anlata bitiremeyen Barış Pehlivan yine girip-çıkacak

16:50 02 Ağustos 2023 Çarşamba
Cezaevinden aldığı su ısıtıcısını anlata anlata bitiremeyen Barış Pehlivan yine girip-çıkacak

Birkaç saat girip çıktığı cezaevi deneyimlerini “kettle” başlığıyla anlata anlata bitiremeyen Barış Pehlivan, 15 Ağustos’ta yeniden hapse girip çıkacak.



Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan, 15 Ağustos’ta yeniden cezaevine gireceğini duyurdu. Pehlivan, 31 Temmuz’da çıkan yasadan yararlanmak için başvurduğunu, sonuca göre durumun netleşeceğini yazdı.



15 AĞUSTOS’TA TESLİM OLACAK



Pehlivan, bugünkü yazısında daha önce 3 yıl 9 ay ceza aldığı ve cezaevinde 6 ay kaldıktan sonra tahliye edildiği davayla ilgili yeniden cezaevine gireceğini duyurdu. Pehlivan, ‘denetimli serbestlik’le çıkmasının şartlarından birinin hakkında yeni bir dava açılmaması olduğunu ancak açılan bir dava nedeniyle 8 ay ceza aldığını ve 15 Ağustos’ta teslim olacağını belirtti.



CEZAEVİNE GİRİP GİRMEYECEĞİ NETLEŞECEK



Karara avukatlarının itiraz ettiğini ancak bu talebinin reddedildiğini açıklayan Pehlivan, 31 Temmuz’da çıkarılan yasadan faydalanmak için talepte bulunduklarını söyledi. Pehlivan, Bakırköy İnfaz Hâkimliği’nden çıkacak sonuca göre cezaevine girip girmeyeceğinin netleşeceğini yazdı.



GİRDİĞİ CEZAEVİNDEN KETIL ALIP ÇIKMIŞTI



Pehlivan “Hiç kimseyi öldürmedim. Hiç kimseye tecavüz etmedim. Hiç kimseye uyuşturucu satmadım. Eğer bu ağır suçları işleseydim utancımdan yaşayamazdım ama iktidar bana özgürlük bahşederdi” diye yazdı.



Pehlivan geçen yıl yine birkaç saat girip çıktığı cezaevi deneyimlerini katıldığı televizyon programlarında “kettle” başlığıyla anlata anlata bitirememişti. (boldmedya)

Son güncelleme: 16:50 02.08.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı