• Turkhane Logo

Canikli 'eşinden dolayı kimseyi ihraç etmedik' demişti ama..

Eşi ihraç olduğu için kendileri de açığa alınan kamu görevlileri çözüm bekliyor.

12:56 24 Ekim 2017 Salı
Canikli 'eşinden dolayı kimseyi ihraç etmedik' demişti ama..
Eşi ihraç olduğu için kendileri de açığa alınan kamu görevlileri çözüm bekliyor.

Şırnakta görev yapan bir polis memuru 672 sayilı KHK ile ihraç oldu. Ardından gözaltına alındı. Gözaltına alındıktan sonra polis olan eşi de açığa alındı. Hakkında hiçbir adli ve idari soruşturma olmamasına rağmen 14 aydır açıkta bekliyor. 

Canikli: Eşinden dolayı kimseyi ihraç etmedik

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Karı koca olan insanlar var, kamuda belli ve önemli görevlerde. Eşi ile ilgili tespit yapılmış ve eşini ihraç etmişiz. Karısı ya da kocasıyla ilgili o da çalışıyor aynı ya da başka bir kurumda. Bu anlamda somut bir tespit yok. Onunla ilgili bir işlem yapmıyoruz. Bakın ihraç etmiyoruz ama elbette yakın takip ediyoruz demişti..

KAÇ MAĞDUR VAR BİLİNMİYOR
Ancak somut bilgiler durumun farklı olduğunu gösteriyor. Eşi açıkta olduğu için kendisi açığa alınan kaç kişinin olduğu bilinmiyor. Şırnaktaki olayın benzerlerinin Türkiyenin farklı yerlerinde de yaşanmış olabileceği düşünülüyor. 

Özellikle valilik tarafından eş durumundan açığa alınan polisler 14-15 aydır hiçbir işlem görmemelerine ve savcılıktan incelemeleri temiz gelip dosyalarının kapatılmasına rağmen görevlerine iade edilmiyor..




/


KHK İLE İŞTEN ATMA SOSYAL İDAMDIR






/


ZEYTİN BAHÇESİNDE ÇALIŞAN İHRAÇ KHKLI









KHK İLE İŞİNDEN OLAN BİR ÖĞRETMENİN YAŞADIKLARI




Son güncelleme: 12:56 24.10.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı