• Turkhane Logo

Bilet iptal ettirecekler dikkat! Bugün son gün

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul’da oy kullanacak yolcularına yönelik sunduğu bilet iade ve değişiklik hakları hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

08:50 31 Mayıs 2019 Cuma
Bilet iptal ettirecekler dikkat! Bugün son gün
Türk Hava Yolları (THY), İstanbul’da oy kullanacak yolcularına yönelik sunduğu bilet iade ve değişiklik hakları hakkında yazılı bir açıklama yaptı.



Açıklamada, 6 Mayıs 2019 ve öncesinde biletleri düzenlenmiş, 23 Haziran gününü kapsayan tarihlerde İstanbul çıkışlı dış hat uçuşu ya da İstanbul çıkışlı – varışlı iç hat uçuşu olan yolcular için bu işlemin bugün sona ereceği hatırlatıldı.

“HİÇ KULLANILMAMIŞ BİLETLER ÜCRETSİZ İADE YAPILACAKTIR”


Bilet iade ve değişikliği düzenlemesine ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Yeni rezervasyonun orijinal seyahat tarihinden 7 gün önce veya 7 gün sonrasında bir uçuşa yapılması durumunda rezervasyon değişiklikleri ücretsiz yapılacaktır. İade talepleri; hiç kullanılmamış biletler ücretsiz iade yapılacaktır. Kısmi olarak kullanılmış, seyahatin tamamlanmamış olduğu biletler de biletin kullanılmayan uçuşlarına ait iade işlemi ücretsiz yapılacaktır.

TARİH EN FAZLA 7 GÜN UZATILACAK

Herhangi bir ücret farkı ve ceza alınmaksızın biletin geçerliliği orijinal seyahat tarihinden 7 gün sonrasına kadar uzatılabilecektir. İlgili uygulamalar sadece Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet’in icra ettiği seferlerde geçerli olacaktır. İlgili işlemler Türk Hava Yolları satış ofisleri, çağrı merkezi ve biletin satın alındığı acenteler tarafından yapılabilecektir. Sunulan haklar promosyon dahil tüm bilet tipleri için geçerlidir.”

BİR AÇIKLAMA DA PEGASUS’DAN

Pegasus, sosyal medyada hesabından yaptığı açıklamada, yolcuların 6 Mayıs ve öncesi satın alınan İstanbul kalkışlı ve varışlı, uçuş tarihi 23 Haziran 2019’u kapsayan biletlerde, değişiklik ve kesintisiz iade ile iptal hakkının bulunduğunu duyurdu.

Açıklamada, “Bu biletinize bağlı herhangi bir tarihe ait dönüş uçuşu biletiniz bulunuyorsa, bu biletiniz için de aynı haklarınız geçerlidir. Talepleriniz için son tarih 31 Mayıs olup 0850 250 67 02 numaralı ücretsiz çağrı merkezimizi arayarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.” denildi.

Son güncelleme: 08:50 31.05.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı