• Turkhane Logo

15 Temmuz’un sahte gazileri: Sözde darbenin, sözde gazisi Osman Selvi burnundan vurulmuş!

20:50 06 Mayıs 2024 Pazartesi
15 Temmuz’un sahte gazileri: Sözde darbenin, sözde gazisi Osman Selvi burnundan vurulmuş!

Sahte darbe, 15 Temmuz’un sahte gazisi Osman Selvi ifşaa oldu. 15 Temmuz gerçeklerini araştıran Selçuk Adıgüzel yeni bir sahte gaziyi daha ortaya çıkardı.



Selçuk Adıgüzel youtube kanalında AKP rejimi ve yandaşlarının 15 Temmuz yalanlarını belgeleri ile çürütmeye devam ediyor. Araştırmacı Adıgüzel son videosunda 15 Temmuz gecesi Genelkurmay Bölgesinde vurulduğunu iddia eden sahte gazi Osman Selvi ile ilgili gerçekleri mahkeme kayıtları ile anlattı: Sosyal medya hesabında devlet ödünç madalyası sahibi olduğunu gözlere sokarcasına ifade eden Osman Selvi, gazilik makamının estirdiği rüzgarla siyasilerle veya bürokratlarla bir iletişim kanalı oluşturmuş. Hastane beyanında gece 03.53 saatinde genelkurmaydan gelen kurşunla burnundan vurulduğunu ifade etmiş. Oysa bu saatteki kamera görüntülerinde böyle bir detay yok. Zaten sağlık raporu da burunda yüzeysel yaralanma tanısıyla yaralanmanın silahla olamayacağını net olarak ortaya koymuş
Dahası da var; Çatı davasına bakan mahkeme delil olmadığı için tüm asker kişileri Osman Selvi’nin yaralanmasından beraat ettirmiş.
Bu hafif yaralanma üzerine inşa edilen bir gazilik hikayesi ve gazilik sosyal statüsünden yararlanılarak devşirilen menfaat, utanma duygusunun sorgulanmasını gerektiriyor.



İşte siyasilerle poz veren sahte gazi Osman Selvi ile ilgili gerçekler;





Son güncelleme: 20:50 06.05.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı