• Turkhane Logo

Vatandaştan Erdoğan’a cevap: Pazara gidip görsün ‘refah seviyesini’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın buzdolabı satışlarını örnek göstererek “Refah seviyemiz yükseldi” sözüne vatandaştan cevap geldi:

14:51 15 Ağustos 2020 Cumartesi
Vatandaştan Erdoğan’a cevap: Pazara gidip görsün ‘refah seviyesini’
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın buzdolabı satışlarını örnek göstererek “Refah seviyemiz yükseldi” sözüne vatandaştan cevap geldi:



“Hiç kimsenin refah seviyesi yükselmedi. Sadece o sarayda oturanların refah seviyesi yüksek olduğu için, halkı da öyle zannediyorlar.”

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son yıllarda artan buzdolabı satışlarını örnek göstererek, bu satışların ‘Halkın refah seviyesinin arttığına delil gösterdiğini’ belirten sözlerine Ankara’da pazarcılık yapan bir kadından cevap geldi.


‘1000 ODALI SARAYLARI VAR, 3 BİN BUZDOLABINI ERDOĞAN ALMIŞTIR” 

Yol TV’de yayınlanan bir videoda, Cumhurbaşkanı’nın sözü hatırlatılarak refah seviyesinin yükselip yükselmediği soruldu. Erdoğan’ın bin odalı Saray’da yaşadığını hatırlatan pazarcı esnafı, “Bin odalı sarayları var. Her saray odasına birer buzdolabı lazım. Üç tane saray yaptırdı. Üç bin tane buzdolabını cumhurbaşkanımız almıştır. Yaptıkları oteller, yandaşlarına yapılan, hastaneler, her birinin odasına birer buzdolabı lazım, doğru” dedi.

“NEDEN HALKIN İÇİNE İNMİYORLAR? O ZAMAN GÖRÜRLER REFAH SEVİYESİNİ”

Ailece pazarda beklediklerini kaydeden vatandaş, “Akşama kadar burda böyle bekliyoruz, çocuklarla beraber ailece bekliyoruz. Hiçbir kimsenin refah seviyesi yükselmedi. Sadece o sarayda oturanların refah seviyesi yüksek olduğu için, halkı da öyle zannediyorlar. Bi insinler, şöyle bi halkın içine insinler, refah seviyesini görürler. Niye kimseyi konuşturmuyorlar? Neden halkın içine inmiyorlar? O zaman görürler refah seviyesini” şeklinde konuştu.

“TEZGAHLAR TOPLANIRKEN ÇÖPLERDEN SEBZE MEYVE TOPLANIYOR” 

Pazar tezgahlarının kapandığı saatlerde vatandaşların gelip çürük meyve ve sebzeleri toplayıp evien götürdüğünü kaydeden pazarcı esnafı, “Refah seviyesini akşam pazara bi insin görsünler” dedi. Esnaf, şöyle konuştu: “Burası pazar, akşam olduğu zaman bu tezgahlar toplanırken bütün kadınlar erkekler gelip çöplere dökülmüş meyve sebzeyi topluyorlar. Refah seviyesini akşam pazara bir insin görsünler. Kadınlarımız çöplerden meyve sebze topluyor evine götürüp çocuklarına yedirecek, çürüklerini kesip kesip. Çok arttı refah seviyeniz.”

Son güncelleme: 14:51 15.08.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı