• Turkhane Logo

Ümit Özdağ'dan hükümete Dünya Bankası tepkisi:

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, AKP Hükümetinin Dünya Bankası ile temaslarını değerlendirdi. Özdağ,

22:17 20 Nisan 2024 Cumartesi
Ümit Özdağ'dan hükümete Dünya Bankası tepkisi:
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, AKP Hükümetinin Dünya Bankası ile temaslarını değerlendirdi. Özdağ,

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İzmir Kitap Fuarında okurlarıyla buluştu. Kültürparkta gerçekleşen fuarda Özdağa kitap imzalatmak isteyen okurları uzun kuyruklar oluşturdu. Kitaplarını imzalayıp okurlarıyla sohbet eden Özdağ, ANKA Haber Ajansına konuştu.

Gerçek Gündemde yer alan habere göre İzmirde olduğu gibi hafta sonlarında çeşitli illerde de okurlarıyla buluşup kitaplarını imzalamaya devam edeceğini belirten Özdağ, İzmirde güzel bir ilgi var, değerli kitap severlere teşekkür ediyorum dedi.

İYİ BİR NOKTAYA GİTMEDİĞİMİZ GÖZÜKÜYOR

Hükümetin Dünya Bankası ile temaslarına yönelik de açıklamalarda bulunan Özdağ, şunları kaydetti:

Dünya Bankasından alınan son kredide yaratılacak istihdamın ki proje merkezli bir kredi bu. Yüzde 50 sığınmacı istihdamına bağlanmış olması kabul edilebilir değil. Çünkü borcu Türk Devleti, Türk Milleti ödeyecek; yarısı Suriyelilere ayrılacak. Bu Türkiyeye yönelik büyük komplonun aslında çok somut göstergelerinden birisi. Sığınmacıları burada kalıcı hale getirmek için gösterilen uluslararası çabalardan bir tanesi. Bunu Sorosun söylediğini gayet net hatırlıyoruz. Avrupa Birliğinin istediğini görüyoruz. Bunu Türkiyenin menfaatlerinin aleyhinde bir gelişme olarak görüyoruz. Ancak 2016da Suriyeliler Andolunun esas birleşenidir diyen Mehmet Şimşekin böyle bir anlaşmaya imza atmasını da hiç garipsemiyoruz. İyi bir noktaya gitmediğimiz gözüküyor. Bu konuda Zafer Partisi olarak uyarılarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

Son güncelleme: 22:17 20.04.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı