• Turkhane Logo

Şakkadanak Necmettin ve Özgür Demirtaş, yine atıştı!

2016 yılı sonlarında Prof. Dr. Özgür Demirtaş'la Necmettin Batırel'in yaşadığı

11:48 01 Eylül 2022 Perşembe
Şakkadanak Necmettin ve Özgür Demirtaş, yine atıştı!
2016 yılı sonlarında Prof. Dr. Özgür Demirtaş'la Necmettin Batırel'in yaşadığı

Özellikle ekonomi camiasının unutamadığı diyaloglardan biri olsa da Prof. Dr. Özgür Demirtaşla Necmettin Batırelin sosyal medyada da viral olan şakkadanak döviz satışı diyaloğunda yılların ardından yeni bir etap yaşandı.

İKİLİ ARASINDA UNUTULMAZ ŞAKKADANAK DİYALOĞU
2016 yılları sonunda katıldığı canlı yayında Batırel, merkez bankası rezervleriyle ilgili unutulmaz teorisini paylaşmış ve Şaaaak 10 milyar dolar satarım ifadesini kullanmıştı. Demirtaş ise önce Batırelin ne demek istediğini anlamaya çalışmış daha sonra ise onaylamayan bakışlarla eşlik etmişti.

FAİZ TARTIŞMASINDA YİNE KARŞI KARŞIYA GELDİLER
Necmettin Batırel son dönemde, faiz tartışmalarında yine Özgür Demirtaş ile karşı karşıya geldi. Bu kez sosyal medyada tartışma yaşandı.

KENDİSİ GİBİ DÜŞÜNMEYENLERLE ALAY EDİP HEDEF GÖSTERİYOR
Batırel, Sabah akşam faiz yükselsin diye manipülasyon yapan Benden başka kimse birşey bilmiyor herkes cahil kibriyle kendisi gibi düşünmeyenlerle alay edip hedef gösteren @ProfDemirtas ve onu koruyan troll çetesinin linç kampanyasından ne korkarız nede yolumuzdan bir adım geri atarız dedi.



ALLAHIM YARABBİM BANA SABIR VER
Özgür Demirtaştan ise yanıt gecikmezken, ünlü ekonomist Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Allahım Yarabbim bana sabır ver, bana sabır ver, bana lütfen sabır ver... ifadesini kullandı.

Son güncelleme: 11:48 01.09.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı