• Turkhane Logo

Lüks restoranın sırrı ortaya çıktı!

15:32 17 Haziran 2020 Çarşamba
Lüks restoranın sırrı ortaya çıktı!

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle konserleri iptal olduğu için maddi zorluklar yaşadığını belirten şarkıcı Demet Akalın, eski işe Okan Kurtla Anadolu Hisarında Hira Han adıyla restoran açtı.

Demet Akalının açtığı mekânın Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne ait ve halka açık bir sosyal tesis olduğu iddia edildi.
TESİS İÇİN İHALE YAPILDI MI?
Zeynep Uzunner isimli Twitter kullanıcısı, Demet Akalın kamu malına çökmüştür. Boğazda açtığı mekân, öncesinde Telekomun lokali olup, özelleşmeyle Kıyı Emniyetine devredilen bir kamu mülkü iken, Demet hanım burayı nasıl ele geçirmiştir. İhaleyle mi?  Mülkü mü aldı? Kira mıdır? İhale yapılmış mıdır? sorularını yöneltti. 

Daha önce Geçinemiyorum, idare edemiyorum. Bakmamız gereken çoluğumuz çocuğumuz var. diyen Demet Akalının restoran açması dikkati çekmişti. İstanbul Boğazının hemen kıyısında açılan lüks restoranın içi de lüks eşyalarla dekore edildi.
Şarkıcı Demet Akalının yeni mekân açtığı haberleri üzerine bazı sosyal medya kullanıcıları, Twitterda, Hani geçinemiyordun? ifadelerini kullanmıştı.  
SARAYIN SEYİRCİSİZ KONSERLERİNDE SAHNEYE ÇIKTI
Demet Akalın ve Okan Kurtun geçen sene Dolmabahçeda Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanı ziyaret etmesi uzun süre konuşulmuştu. 
Akalın, Sarayın yandaş sanatçılar için düzenlediği sanal konserlerde de görev aldı. 
Sarayın seyircisiz konserler için Demet Akalın, Muazzez Ersoy, Ajda Pekkan, Ali Şan ve Ebru Yaşarın da aralarında bulunduğu sanatçılara 32 milyon TL harcadığı ortaya çıkmıştı.  

Son güncelleme: 15:32 17.06.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı