• Turkhane Logo

"Gerçek mümin acıyı bal eyleyendir"

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, her gün bir önceki günü aratan ekonomik kriz için vatandaşa üstü kapalı sabır tavsiye etti: Gerçek mümin acıyı bal eyleyendir

18:17 06 Ekim 2020 Salı
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, her gün bir önceki günü aratan ekonomik kriz için vatandaşa üstü kapalı sabır tavsiye etti: Gerçek mümin acıyı bal eyleyendir


Meclis’teki grup toplantısını iptal eden AKPli Cumhurbaşkanı, Sarayda düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftasında konuştu.

Türkiyede kronikleşen ekonomik kriz hakkında halka dini referanslar üzerinden mesaj veren Erdoğan, Bu hayatın albenisine kendisini kaptıran insan, dünyasını da ahiretini de kaybeder. Müminin görevi varlıkta şımarmamak, yoklukta sabretmektir. Gerçek mümin acıyı bal eyleyendir dedi.


Erdoğanın sözlerinden satır başları şöyle:

GERÇEK MÜMİN ACIYI BAL EYLEYENDİR

-Dünya tarlasına iyilik eken ahiret haşatına iyilik toplamaya devam eder. Bu hayatın albenisine kendisini kaptıran insan, dünyasını da ahiretini de kaybeder. Müminin görevi varlıkta şımarmamak, yoklukta sabretmektir. Gerçek mümin acıyı bal eyleyendir.

AYASOFYA KARARI

-Ayasofya’nın ibadete açılması, 86 yıllık mücadelenin en tatlı meyvesidir. Ayasofya kararıyla Türkiye, iradesini vurulan bir prangadan kurtulmuştur.

MACRONA PROVOKASYON ELEŞTİRİSİ

-Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un Müslümanların yoğunlukta olduğu bir şehirde yaptığı ‘İslam krizde’ açıklaması açık bir provokasyondur.

-Fransız devlet başkanı olarak daha 1 hafta 10 gün önce görüşmelerimizi geliştirelim derken nasıl da çabucak unutuveriyor. Bu açıklamayı yapması kendisine ne denli saygı duyulacağını gösteriyor.

 

Son güncelleme: 18:17 06.10.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı