• Turkhane Logo

Bitcoin’in yükselişini tahmin eden uzmandan yeni tahmin!

“Yeni bir yüzde 500 artış bekliyorum.”

18:59 19 Aralık 2017 Salı
Bitcoin’in yükselişini tahmin eden uzmandan yeni tahmin!
“Yeni bir yüzde 500 artış bekliyorum.”

Sanal para birimi Bitcoin’in kesintisiz yükselişini öngören ABD’li yatırım uzmanı Ronnie Moas, “Ortada devasa bir arz-talep dengesizliği var. Bunun sonucunda da fiyatın yükselmesi kaçınılmaz” dedi.

Wall Street’in iki öncü kuruluşunun Bitcoin vadeli işlem başlatmasının ardından Bitcoin’in değeri 19 bin dolar seviyesinde.

BBC Türkçe’nin haberine göre CNBC’ye konuşan Standpoint Research’ün kurucusu Moas, “Bitcoin için ‘Al’ tavsiyesi verdiğimde fiyat mevcut seviyenin yüzde 500 altındaydı” dedi ve ekledi: “Yeni bir yüzde 500 artış bekliyorum.”

‘Ortada devasa bir arz-talep dengesizliği var’

Bitcoin’in gelecekte 300 ila 400 bin dolar seviyesine kadar yükselebileceğini ifade eden Moas, tahminini arz-talep dengesine dayandırdı: “Dünyada ne kadar altın rezervi olduğunu bilmiyoruz. Ama toplam Bitcoin rezervinin ne olduğunu kesin olarak biliyoruz. İki yıl içerisinde dünya genelinde 300 milyon kişi Bitcoin almanın peşinde olacak.”

Toplam Bitcoin miktarı 21 milyon.

Bitcoin’e yatırım yapmak isteyen kişi sayısının artmaya devam etmesiyle fiyatta ciddi bir artış yaşanacağını öngören Moas “Ortada devasa bir arz-talep dengesizliği var. Bunun sonucunda da fiyatın yükselmesi kaçınılmaz” diye konuştu.

Son güncelleme: 18:59 19.12.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı