• Turkhane Logo

Bakan Nebati'ye borsa tepkisi: Finans tarihimizin en büyük skandalı

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, sosyal medya hesabından Borsa İstanbul'da son iki haftadır yaşanan sert düşüş üzerinden Bakan Nebati'ye tepki gösterdi.

15:44 21 Eylül 2022 Çarşamba
Bakan Nebati'ye borsa tepkisi: Finans tarihimizin en büyük skandalı
Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, sosyal medya hesabından Borsa İstanbul'da son iki haftadır yaşanan sert düşüş üzerinden Bakan Nebati'ye tepki gösterdi.

Bakan Nebatiye borsa tepkisi: Finans tarihimizin en büyük skandalı

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, sosyal medya hesabından Borsa İstanbulda son iki haftadır yaşanan sert düşüş üzerinden Bakan Nebatiye tepki gösterdi. Özcan, “Sayın Nebati, göreviniz yatırım ve tasarruf için uygun iklimi yaratmak iken siz finans danışmanlığına giriştiniz. Sonuç finans tarihimizin en büyük borsa skandalı oldu. Sebep olduklarınızdan ötürü istifa etmek geliyor mu hiç aklınıza?” ifadelerini kullandı.

Borsa İstanbulda uzun süren ralli sonrası son iki haftadan beri sert düşüş yaşanıyor. Yaşanan düşüş sonrası, yakın zamanda borsaya övgüler düzen ve Vatandaşlarımızın nereye kanalize olacağı çok açık diyen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebatiye Gelecek Partisi Sözcüsü tepki gösterdi.


Özcan “Sayın Nebati, göreviniz yatırım ve tasarruf için uygun iklimi yaratmak iken siz finans danışmanlığına giriştiniz. Sonuç finans tarihimizin en büyük borsa skandalı oldu. Bilmediğiniz konularda konuşarak küçük yatırımcının tasarruflarını alenen hiç ettiğinizi düşünüyor musunuz? Sebep olduklarınızdan ötürü istifa etmek geliyor mu hiç aklınıza?” dedi.

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan

Borsa İstanbulda uzun süren ralli sonrası son iki haftadan beri sert düşüş yaşanıyor. Yaşanan düşüş nedeniyle küçük yatırımcının parası batarken Maliye ve Hazine Bakanı Nebatiye tepkiler yükseldi.

Yükseliş nedeniyle yakın zamanda borsaya övgüler düzen ve Vatandaşlarımızın nereye kanalize olacağı çok açık diyerek, küçük yatırımcıları Borsa İstanbula yönlendiren Bakan Nebatiye Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan da sosyal medyadan paylaştığı açıklamasıyla tepki gösterdi.

1) Sn.Nebati, göreviniz yatırım ve tasarruf için uygun iklimi yaratmak iken siz finans danışmanlığına giriştiniz!

Sonuç finans tarihimizin en büyük borsa skandalı oldu!

Bilmediğiniz konularda konuşarak küçük yatırımcının tasarruflarını alenen hiç ettiğinizi düşünüyor musunuz?

— Serkan Özcan (@serkanozcan1) September 20, 2022

“SİZİ VE KADROLARINIZI HİÇ RAHATSIZ ETMİYOR MU?”

Özcan paylaşımında şunları söyledi: “Sn. Nebati, göreviniz yatırım ve tasarruf için uygun iklimi yaratmak iken siz finans danışmanlığına giriştiniz! Sonuç finans tarihimizin en büyük borsa skandalı oldu! Bilmediğiniz konularda konuşarak küçük yatırımcının tasarruflarını alenen hiç ettiğinizi düşünüyor musunuz? Sebep olduklarınızdan ötürü istifa etmek geliyor mu hiç aklınıza?

Bu spekülatörler başarılı olsalardı hepsi Monakoda yat alacaktı! Şimdi tüyü bitmemiş yetimin hakkıyla bunların kurtarılıyor olması sizi ve kadrolarınızı hiç rahatsız etmiyor mu?

“BORSADA MANİPÜLATÖRLERİ Mİ KURTARIYORSUNUZ?”

Kamu bankalarının yöneticileri sizlere soruyorum: Hisseleriniz aylardır sürünürken geri alım yapmadınız da manipülatörleri kurtarmak gerekince mi aklınız başınıza geldi? Siyasi saiklerle verilen kredi iddiaları ortadayken şimdi de borsada manipülatörleri mi kurtarıyorsunuz?Bürokratlara ve iş dünyasına sesleniyorum: Ekonomi yönetiminin kanunsuz taleplerine direnin. Gerekçelerini size yazılı talimatla vermelerini isteyin. Türkiye bir kabile devleti değildir! Bu ülke sahipsiz değildir! Dayanın, dik durun, bu ülke hakettiği yönetime kavuşacak…

Son güncelleme: 15:44 21.09.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı